Angels Doutzen & Taylor doen temperatuur op deze winterse dag stijgen!

Het is december en dan tellen we met zijn allen rustig af naar kerstavond met de heerlijke kalender van Love Magazine. Afgelopen week brachten we al de mooie bewegende beelden van Emily Ratajkowski en haar vriendinnen. Vandaag brengen we hulde aan twee heerlijke (ex)-Victoria’s Secret heldinnen, Doutzen Kroes en Taylor Hill.

Touwtje springen in een heerlijk strak badpak met onze alltime-favorite Doutzen Kroes of lekker sexy gymnastiek met Taylor Hill? Zij doen in deze koude en besneeuwde winterdagen de temperatuur stijgen tot een tropisch hoogtepunt. De sneeuw zal snel verdwenen zijn, laat dat duidelijk zijn.


 

You May Also Like

Sophie Mudd is een echt totaalpakketje

Hallo Moeder… Neeje Ingrid (ons eigen moeder), we hebben je niet geroepen! We roepen ...

Vlaamse Pareltjes XXII : Anke Lauwers

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Met knapperd Liz blijven we in ons kot! (Interview)

Om de muren op te lopen, die Corona, en dan hebben we het niet ...

Hosting door Fraai