Water met wat extra power: Black Insomnia Black Hydro

Iedereen weet dat je sloten water moet drinken voor je gezondheid. Ondertekende drinkt het eigenlijk nooit en mij zal waarschijnlijk dan ook geen lang leven beschoren zijn, maar er zijn erger dingen denk ik dan maar. In Syrië ligt de gemiddelde leeftijd ook niet zo hoog…

Water met power


Sinds kort is er echter misschien wel een argument dat me aan het water kan krijgen. Black Insomnia Black Hydro is immers het eerste water met cafeïne in en blijkbaar zonder de bijwerkingen van sloten koffie of Red Bull. Het gaat dan ook om een uitgebalanceerd cafeïnegehalte waardoor je niet de hele nacht naar het plafond ligt te staren.
Met 100 mg is dit water niet sterker dan het gemiddelde energiedrankje en amper sterker dan een kopje koffie. Goed dus voor een gezonde kleine boost. Ook je maag zal er geen last van hebben, want de pH-waarde is laag.
De flesjes zijn te verkrijgen in verpakkingen van 500 ml. Ze zijn trouwens van dezelfde producent als de Black Insomnia koffie. Bestellen kan online, voor 12 flesjes ben je om en bij de 15 dollar kwijt.

You May Also Like

3 plaatsen waar je deze zomer op vakantie kan

Ben je nog op zoek naar een leuk oord om een stuk van je ...

5 steden voor de ware shopper

Shoppen en een citytrip combineren? Daar weten we bij Whatmatters alles van! Meestal laten ...

3 keer de voetjes onder tafel in West-Vlaanderen

West-Vlaanderen voor de Whatmatters redactie is het een eindje karren, maar voor een geweldige ...

Hosting door Fraai