Eat Wings: de eerste Buffalo Chicken Wings zaak in België!

Ben jij ook helemaal gek van Chicken Wings? Maar dan wel de echte Buffalo Chicken Wings natuurlijk en frustreer jij je ook dat je die in België niet kan vinden? Wel dat hoeft niet meer! Op dinsdag 19 december smijt Eat Wings namelijk de deuren open in de Kammenstraat 69 in Antwerpen. Deze nieuwe zaak belooft ‘the real thing’ en ging inspiratie opdoen in de Verenigde Staten en Londen. Zo moet jij alvast de grote plas niet meer over voor de échte Chicken Wings.

Buffalo Chicken Wings in België

Met EAT WINGS opent de eerste échte Chicken Wings zaak in België de deuren. In navolging van de hamburger en hot dogs voelen we hier een nieuw concept aankomen. De interesse bleek tijdens de voorbereiding alvast enorm.
Vanaf 19 december kan je in het volledig vernieuwde pand van Eat Wings terecht voor chicken wings en side dishes. Deze zullen tegen heel schappelijke prijzen je maagje vullen. Zowel ‘s middags als ‘s avonds kun je hier je portie binnen spelen op de gezellig ingerichte bovenverdieping, maar net zo goed neem je ze mee naar huis natuurlijk.

Lik duimen en vingers af van de 8 huisgemaakte sauzen zoals je tot op heden enkel in de VS kon proeven. Garlic parmesan, teriyaki en bourbon (met echte bourbon) zijn er maar 3. Alle wings vallen trouwens te herkennen aan het typische oranje korstje.
Naast de regulier menu’s zal er ook plaats zijn voor studentenmenu’s en woensdag wordt een Wingsday met kortingen. Ook leuke challenges staan op het programma.

Opening op 19 december

Wil jij samen met ons wings gaan nuttigen, rep je dan op dinsdag 19 december naar de Kammenstraat in Antwerpen. Vanaf 11u gaan de deuren open!

Facebook
 

You May Also Like

GETEST: 11u in de ochtend is het ideale uur voor een biertje!

Geloof het of niet…zij die er prat op gaan geen bier te drinken voor ...

Verser dan bij 'The Rock' zal je vis niet geserveerd worden

Zanzibar…heerlijk vertoeven… Voor de aardrijkskundige leken onder ons…Zanzibar of Unguja is een eiland aan de oostkust van Afrika dat ...

Leuven staat weer op de kaart!

Voor Leuven hebben we een zwak bij Whatmatters. Zeker Jens toch, aangezien zijn deerne ...

Hosting door Fraai