Frangipani, het ideale 'goed weer' hemd

Met een naam als Frangipani kun je niet floppen of rommel op de markt brengen, toch? Frangipani heeft in elk geval kleurrijke kantoenen hemden in de collectie die een plezier zijn om dragen. Al moeten we toegeven dat ze beter tot hun recht komen op een zonovergoten dag, dan met dit miezerige winterweer.

Het ideale ‘goed weer’ hemd

Hoewel je het woord misschien meteen associeert met Italiaanse flair, is het een Londens label. Clem en Benny Willot trokken in 2009 op wereldreis, deden inspiratie op in Azië en Zuid-Amerika en besloten dit te verwerken in een collectie hemden. Logisch dus dat deze hemden je het best staan met een zongebruind kleurtje en een cocktail in de hand. Het zit er in ons landje niet direct aan te komen, maar wie weet heb je nog wel een reisje op de agenda staan?


De betrachting van het label is in elk geval unieke shirts op de markt te brengen, die als gegoten zitten en die je altijd kan dragen. Wij plannen er alvast één van de komende vakanties de show mee te gaan stelen, wij vinden de motiefjes alvast op onze maat.
In Ibiza gaan ze als zoete broodjes over de toonbank, maar je kan ze natuurlijk ook online bestellen. Een zomers hemdje komt op 75 pond en koop je er gelijk drie, dan krijg je het vierde hemd gratis. Hoe lang ga je op vakantie?

FacebookInstagram

You May Also Like

Wanneer Adidas over het muurtje bij Gucci kijkt, krijg je dit!

Het model ‘EQT’ scheert al een hele tijd hoge toppen in sneakerland. De ene ...

Streetwear straight from Zurenborg: DGRD!

Tegen af en toe een streetwear outfitje zeggen we geen nee, al begint onze ...

Een hemd van Calvin Klein…Tijdloos, Casual en Chique

We winden er geen doekjes om…we zijn mannen en we blijven mannen. Als op ...

Hosting door Fraai