Frangipani, het ideale 'goed weer' hemd

Met een naam als Frangipani kun je niet floppen of rommel op de markt brengen, toch? Frangipani heeft in elk geval kleurrijke kantoenen hemden in de collectie die een plezier zijn om dragen. Al moeten we toegeven dat ze beter tot hun recht komen op een zonovergoten dag, dan met dit miezerige winterweer.

Het ideale ‘goed weer’ hemd

Hoewel je het woord misschien meteen associeert met Italiaanse flair, is het een Londens label. Clem en Benny Willot trokken in 2009 op wereldreis, deden inspiratie op in Azië en Zuid-Amerika en besloten dit te verwerken in een collectie hemden. Logisch dus dat deze hemden je het best staan met een zongebruind kleurtje en een cocktail in de hand. Het zit er in ons landje niet direct aan te komen, maar wie weet heb je nog wel een reisje op de agenda staan?


De betrachting van het label is in elk geval unieke shirts op de markt te brengen, die als gegoten zitten en die je altijd kan dragen. Wij plannen er alvast één van de komende vakanties de show mee te gaan stelen, wij vinden de motiefjes alvast op onze maat.
In Ibiza gaan ze als zoete broodjes over de toonbank, maar je kan ze natuurlijk ook online bestellen. Een zomers hemdje komt op 75 pond en koop je er gelijk drie, dan krijg je het vierde hemd gratis. Hoe lang ga je op vakantie?

FacebookInstagram

You May Also Like

Mannelijke Mode by Marius

Ok, we geven het toe, toen we voor het eerst de naam MARIUSPETRUS hoorden ...

Zoals Sharon Boucquez zijn er geen twee!

Om in het profiel van een Whatmatters-redacteur te passen dien je van alle markten ...

Vandaag is rood … de kleur van haar sneakers

Wil je eens met origineel Valentijnscadeau op de proppen komen of krijg je het ...

Hosting door Fraai