Frangipani, het ideale 'goed weer' hemd

Met een naam als Frangipani kun je niet floppen of rommel op de markt brengen, toch? Frangipani heeft in elk geval kleurrijke kantoenen hemden in de collectie die een plezier zijn om dragen. Al moeten we toegeven dat ze beter tot hun recht komen op een zonovergoten dag, dan met dit miezerige winterweer.

Het ideale ‘goed weer’ hemd

Hoewel je het woord misschien meteen associeert met Italiaanse flair, is het een Londens label. Clem en Benny Willot trokken in 2009 op wereldreis, deden inspiratie op in Azië en Zuid-Amerika en besloten dit te verwerken in een collectie hemden. Logisch dus dat deze hemden je het best staan met een zongebruind kleurtje en een cocktail in de hand. Het zit er in ons landje niet direct aan te komen, maar wie weet heb je nog wel een reisje op de agenda staan?


De betrachting van het label is in elk geval unieke shirts op de markt te brengen, die als gegoten zitten en die je altijd kan dragen. Wij plannen er alvast één van de komende vakanties de show mee te gaan stelen, wij vinden de motiefjes alvast op onze maat.
In Ibiza gaan ze als zoete broodjes over de toonbank, maar je kan ze natuurlijk ook online bestellen. Een zomers hemdje komt op 75 pond en koop je er gelijk drie, dan krijg je het vierde hemd gratis. Hoe lang ga je op vakantie?

FacebookInstagram

You May Also Like

Whatmatters goes vintage met de 'Hanon x Reebok Club C Claymore'

Een van de betere collabs die we de afgelopen maanden hebben gezien. De jongens ...

Veerkrachtig met de Timberland Sensorfex

Wie bij Timberland, aan de illustere Amerikaanse zanger met enkele hits denkt, heeft uiteraard ...

5 sneakerheads om te volgen op Instagram

Net als de Whatmatters redactie helemaal wild van sneakers. Een collectie in de kast ...

Hosting door Fraai