4 seksstandjes wanneer het buiten ijskoud is

Koning Winter is in het land. Meermaals zakten de temperaturen deze week onder nul en werd het landschap bedekt door een wit sneeuwtapijt. Ons gestel lijdt hieronder en alle energie die we opslaan gaat naar het onszelf warm houden. Maar voor zij die toch een beetje libido gevonden hebben, of lees als, wiens ballen nog niet afgevroren zijn, hebben we alvast bij de hete redactrices van Flair wat tips gevonden om met je soldaat alvast ook met dit gure winterweer de vrouwelijke loopgraven te gaan verkennen.
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5c79

1. Onder-de-lakens-lepeltje-lepeltje-seks

In plaats van uw ochtendhumeur aan te wakkeren wanneer je wekker afgaat, warm je jezelf en je vrouw, lief, Tinder-date of minnares nog even lekker op alvorens de koude omgeving buiten uw lakens te trotseren. Blijf dus nog even lekker onder de lakens en kruip zachtjes tegen je partner aan voor wat lepeltje-lepeltje-seks. Extra troef: de lakens zorgen ervoor dat je voeten warm blijven en naar het schijnt zou de vrouw dan makkelijker een orgasme krijgen. Dit laatste in gedachten moeten we misschien in één van onze volgende schrijfsels het eens over voetenfetisj hebben, dit geheel ter zijde.
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5c77
2. Seks in bad of onder de douche
De badkamer is dikwijls de koudste plek in huis en je kan nooit wachten om onder die hete douchestraal te staan of in dat warme bad uitgebreid te gaan plonsen. En wat zou je ervan vinden dat ook gewoon met twee te doen? Denk daar nog eens het naakte lijf van je lief en wat kaarsjes bij, en de mood is he-le-maal gezet. Volgens experten is seks onder de douche of in bad dé ideale positie in de winter omdat je dan al volledig naakt bent en je niet eindeloos de vele kledingstukken die je in de wintermaanden vaak draagt, moet uittrekken. Kleine tip…voor je ze even met de rug en kont tegen die koude tegels plakt, besproei als een echte gentleman de tegels even met warm water, tenzij je kickt op een klein gilletje natuurlijk.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5c7a

3. De beer

Ooit al eens een beer willen zijn? Noemt ze je wel eens mijn teddybeer? Bij dit winterse seksstandje leg je je lief in foetushouding, met de kont omhoog. Je gaat on top en wikkel je om haar heen, zoals… juist, een beer. Volgens experten bouwt dat de intimiteit op omdat je haar warm en beschermd laat voelen. Oké, wij mannen liggen dan nog wel met onze kont bloot maar wij garanderen je dat je het snel warm zal krijgen…al was het maar alleen al omwille van het uitzicht!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5c78

4. Vluggertje

Als je geen zin hebt om je uit te kleden, raden experts je aan een comfy broek of panty te dragen die je helemaal niet zo ver naar beneden hoeft te trekken om dat vluggertje tot een goed einde te brengen. Tijdens de reclame klim je gewoon boven op je lief, wikkel je het deken rond je lijf en…gaan met die banaan. Vluggertjes zijn ideaal tijdens de winter, omdat je wel in de mood bent, maar het vooral comfortabel en gemakkelijk wil maken. Deze is een winner, en jullie zullen wellicht de climax bereiken voor je favoriete televisieprogramma weer begint. Succes!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5c7b
 
Bron: Flair

You May Also Like

India Suy en het verhaal van Bad Boys en Pussy's @home!

Bloggers…in alle maten en gewichten zijn we ze al tegen gekomen bij Whatmatters. Van ...

Wordt 'Annihilation' de sciencefiction thriller van 2018?

Fans van sciencefiction kunnen op het puntje van hun stoel gaan zitten. We hebben ...

Whatmatters Travel Tip: Vakantievilla in Mexico

‘Ik ben naar Mexico gekomen, het land van liefde en de zon, t’was in ...

Hosting door Fraai