Ilena Ingwersen, knappe avonturierster gaat jaar uit met een klapper!

Hallo Moeder Natuur…dit was het enige wat wij over onze lippen kregen toen we op onze laatste redactiemeeting van het jaar nog eens door de de babe-lijst op Instagram fietsen en halt hielden bij de knappe Ilena Ingwersen.

Kan ook gewoon niet anders…een mengelmoes van Zweedse (ja, we houden van Zweedse vrouwen), Braziliaanse (ja, we houden van Braziliaanse vrouwen) en daarbij eentje die de Nederlandse woorden de je uit je mond stamelt ook nog eens begrijpt…dichter tegen de perfectie gaan we ze niet tegenkomen.

Wij kennen Ilena naast model ook als een echte avonturier die niets liever doet dan Moeder Natuur uitdagen en de grootste bergen ter wereld beklimt. Zo is ze net terug uit Argentinië waar ze de Acongua heeft proberen te temmen. Helaas is dit omwille van de barre weersomstandigheden maar gedeeltelijk gelukt. Zo zit er ook nog verstand in deze knappe meid en wist ze als geen ander dat ze haar leven niet op het spel moest zetten om bepaalde dromen te realiseren.

Niet enkel Moeder Natuur wordt uitgedaagd…ook de rekels van Instagram. Kijk maar eens welke heerlijke pikante foto ze op ons heeft losgelaten afgelopen week! Een klapper waar ineens ook wij de deur 2017 mee gaan sluiten! Tot in 2018 en wie weet hebben we daar wel een interview met deze heerlijke Nederlandse! Feest ze!

Bron foto’s: Instagram

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Leven in het nu met Tarissa de Wit

Hallo Gouda…een stad dat haar naamsbekendheid voornamelijk dankt aan een vijftal producten: kaas, kaarsen, aardewerk, ...

De naakte waarheid van Shelley Baptiste

Of we wat aardewerk uit Delft, oftewel Delft’s Blauw wilden meebrengen. Dat was de ...

Knap ding Emily Ratajkowski showt eigen verrukkelijke badpakkenlijn

Regen, wind, koude…tijd om ons terug wat te verwarmen. En hoe kunnen we dat ...

Hosting door Fraai