Fine Blend…Whisky & luxe wandelschoen

Uitgezonderd onze waaghals, Mister C., zijn we geen wandelaars bij Whatmatters. Daar kan nu wel eens verandering in komen bij het ontdekken van deze fijne blend.

In samenwerking met de Schotse whiskystoker Talisker heeft de luxe schoenmaker Oliver Sweeney, die we nog kennen van zijn spionnenschoenen, nu ook gedacht aan de meer avontuurlijke medemens onder ons en heeft hij dan ook een heerlijke Italiaanse leren wandelschoenen gemaakt. Hij is voorzien van een “uniek gepositioneerde zak” aan de zijkant, waar een 60 ml roestvrijstalen flacon vol Talisker kan worden bewaard.

En zet je het al op een zuipen nog voor de eerste hindernis beklommen is, dan vul je de flacon alvast terug bij met de netjes bijgeleverde 10-jarige Talisker Scotch. Mister C.? Waar en wanneer is je volgende tripje?

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Feestelijke Foodpairing: oesters x gin

We mogen dan culinaire smulpapen en bon vivants zijn bij Whatmatters, in de keuken ...

De bubblybus van Laurent Guillaume

Weet je waar je de Whatmatters redactie altijd voor mag wakker maken? Alcohol, correct. ...

Bier met bubbels: Réserve Royale

Nieuwe biertjes, paddestoelen zijn er niks tegen, ze blijven uit de grond schieten. Niet ...