De 3 grootste seks-ergernissen bij mannen!

We mogen op onze redactie alvast onze vier pollekes kussen want veel reden tot klagen hebben we niet. Toch komen we graag terug op een onderzoek van de mannen van ‘The Good Man Project’ die een onderzoek deden en een dikke 3000 mannen ondervroeg naar hun grootste seksergernissen. Als wij onze Google Analytics mogen geloven lezen evenveel vrouwen als mannen ons ‘mannen’-magazine en dus kunnen we van een win-win spreken. Zoals Hendrik Conscience ons volk leerde lezen, zal Whatmatters zijn volk vandaag leren hoe we de horizontale tango moeten dansen. Bij deze lichten wij vandaag de top 3 uit en geven alvast onze mening en tips om deze ergernissen alvast tot een minimum te beperken. Let wel op…wij zijn niet verantwoordelijk voor slapeloze nachten nu en nog minder binnen negen maanden.

Ergernis 1: Altijd degene moeten zijn die het initiatief neemt

Maar is dat een probleem? Ook wij op de redactie zijn het er roerend over eens…de gemiddelde man met een gezond libido en normale dosis testosterongehalte wil gewoon wat meer van bil dan de gemiddelde dame. Ok, er zijn uitzonderingen maar of we hierop zitten wachten is maar een andere vraag. Als het echter altijd het geval is, is dit best jammer en kan je er dan ook het best over praten. als we nog een cruciale tip mogen geven…vrouwen hebben wat meer nodig dan wat ‘geschuur’ om in de mood te komen…kook eens, laat een badje lopen en je zal zien…het komt vanzelf.

Aan onze stiekem vrouwelijke lezers kunnen we alleen maar meegeven dat als je een man zelf verleidt tot het liefdesspel, de vonken er zullen afvliegen, alle hoeken van de kamer zullen gezien worden en hij dagen uit uw hand zal eten. Niets is zo sexy dan een dame die laat voelen dat haar man onweerstaanbaar is…


Ergernis 2: Onzekerheid over de eigen bedprestaties

Stop met uwe dikste vriend en zijn prestaties te vergelijken met al die filmpjes die je op het internet terug te vinden zijn. Het helpt niet onzeker te zijn over jezelf integendeel…uw prestaties zullen er danig onder lijden dat uw deerne er ook geen zin meer in heeft en dat we terug bij ergernis 1 terecht komen. En vergeet niet, tenzij je de eerste was die bij je lief het maagdenvlies heeft gekust, zal zij waarschijnlijk ooit al eens een groter en dikker exemplaar hebben binnen gepakt. Of kijk maar eens rond tijdens het douchen na het voetbal…er zal altijd een rekel zijn die een grotere kul in zijn broek heeft hangen…en nee, wij klagen niet maar wij spreken uit ervaring.

Aan onze vrouwelijke lezers willen we gewoon meegeven dat je best (gemeende) grapjes als ‘Al gekomen?’ ‘Nu al gedaan?’ of ‘Zit je er al in?’ geen goed doen aan het vervolg van uw seksleven. Apprecieer de moeite die hij neemt en ben je niet tevreden, laat hem dan subtiel weten en voelen wat je zelf graag hebt…het vertrouwen en zijn dikste vriend zullen groeien…iedereen gelukkig!

Ergernis 3: Een vrouw die zichzelf niet sexy vindt 

We richten ons hier dan ook specifiek naar onze vrouwelijke lezers. Er is een reden waarom hij met u de lakens wilt delen…hij ziet u graag en/of hij vindt u gewoon onweerstaanbaar lekker. De ene scheve tiet, dat putteke in je billen of dat ene onzichtbare imaginaire rolletje vet brengt hier geen verandering in. Hou van jezelf en je zal zien, samen met uw zelfvertrouwen groeien zijn prestaties en komen jullie samen tot hoogtepunten als nooit tevoren!

Voilà…bij deze hebben wij onze tips wereldkundig gemaakt en dan rest ons nog maar één ding…het deurtje van de volière mag geopend worden…laat de vogels vrij en vogel er op los! Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via jens@whatmatters.be en wij spelen uw vraag nog door aan een echte experte…misschien kan onze eigenste seksuologe ‘Sara’, (zie onze Radio Show op Radio Stad) hier nog wel raad mee! Succes!!

You May Also Like

Knappe studente, die Marloes Slootman!

Dat de KU Leuven mooie studenten op haar campussen heeft ronddartelen hoef je alvast ...

8 tips voor u getest! Dit windt een vrouw op!

Van nature uit zijn mannen, net zoals bij zoveel zoogdieren de jagers. Dat het ...

Naar warmere zachtere oorden met mooie Lianne

Het wordt winter en dan zijn ze in het noorden van Holland zich alvast ...

Hosting door Fraai