In bed met Lisa van Temptation Island? BEDROOM SECRETS!

Terwijl televisieseries het hebben overgenomen van Hollywood blockbusters, nemen succesvolle YouTube formats het nu over van televisie. Ooit zal ook de beste tijd van Whatmatters gepasseerd zijn, maar daarop is het natuurlijk nog eeuwenlang wachten…

2 bekende Nederlanders met elkaar in bed

Deze intro maar om te zeggen dat er tegenwoordig heel wat geinige concepten ontstaan op YouTube en dat de jeugd meer tijd daar spendeert dan achter de televisie. Een gloednieuw concept is alvast het Nederlandse BEDROOM SECRETS! Twee bekende Nederlanders duiken er voor de camera met elkaar in bed om elkaar in die intieme setting een aantal vragen betreffende seks voor te schotelen. Best wel kinky en jammer genoeg zijn we Belgen, anders hadden we er graag eens een keertje ingekropen.

In de eerste aflevering dook alvast ex-lid Jai Wowor van boysband B-Brave (wie?) in bed met de ook in België beruchte Lisa Samantha van Temptation Island. Wij hadden best wel met vriend Jai wowor willen ruilen.

De eerste aflevering in de markt gezet door BMH Entertainment was gelijk goed voor 20.000 views, van een veelbelovend conceptje gesproken.

Abonneren en volgen die handel af en toe heb je vast wel een gaatje in je drukke agenda!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Weekendmadeliefjes 31

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet ...

Brains & beauty? Onze Girl Next Door Silke Van Den Berg

Silke Van Den Berg: ja, die naam deed een belletje rinkelen. Even Facebook opengesmeten ...

Rondingen die gezien mogen worden: Janine!

Instagram is een bijzonder fenomeen. We willen er al weleens jongedames benaderen die ons ...

Hosting door Fraai