Heddels Denim Wash: red je vuile jeans

Ja deugniet, jou kennende ga je met oudjaar weer zwaar feesten en daar vinden we niets mis mee. Misschien heb je geen zin om je op te kleden of vind je je vertrouwde denim al feestelijk genoeg, daar hebben wij geen mening over, maar we zijn er quasi zeker van dat je jeans niet onbesmeurd uit deze feestnacht komt. We weten allemaal dat je je raw denim maar beter zo weinig mogelijk wast, maar wat kan je dan doen?

Een propere jeans zonder schade

Met Heddels Denim Wash heb je alvast goud in handen om je ongetwijfeld peperduur betaalde denim in topvorm te houden. Op basis van zeepnoten (ja, dat bestaat) reinigt dit geniale productje je jeans gronding, maar dan wel zonder schadelijke detergenten en doordringende geur. Je verwijdert het vuil vlotjes, zonder de katoenen vezels van de jeans aan te tasten. Een paar druppeltjes van dit wondermiddel en je jeans kan er weer tegen tot 2019.

Een flesje zou moeten volstaan voor een 24-tal wasbeurten dus tegen dan ben je bejaard en laat je je jeans beter in de kast. Bestellen doe je in de VS voor 28 dollar. Ideaal ook om mee te nemen, want het flesje is super klein

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Denim waar de originaliteit vanaf spat!

Gisteren lazen we over een vuile jeansbroek die meer dan 400 euro kost, maar ...

MUSKETON: Als beren Cara Pils drinken

Wat doe je als succesvol grafisch bureau/illustrator als je verdrinkt in de leuke illustraties ...

Stoere boysnight-out? Ga bijlwerpen!

Wij gaan voor de bijl!  Letterlijk dan! Vergeet darts! Wij gaan voor groter, gevaarlijker ...

Hosting door Fraai