Hoe lang moet een potje vogelen duren volgens vrouwen?

Ben jij toevalligerwijs ook zo een kerel die uren kan doorgaan. Eentje die blijft beuken tot zijn vriendin, vrouw, bijslaapje in hogere sferen raakt? Flink hoor, maar heb je je ooit afgevraagd hoelang een gemiddelde vrijpartij voor een vrouw mag duren? En toen werd het stil… Gelukkig schieten wij je ter hulp.

De verwachtingen liggen (te) hoog

Onderzoekers stelde de vraag: ‘Hoe lang zou je willen dat seks zonder voorspel duurt?’,  aan maar liefst 3.836 vrouwen en mannen.

Blijkt dat het exact 25 minuten en 51 seconden is. Geloof ons, dat is best lang, al zal jij daar natuurlijk anders over denken. Mannen blijken net iets langer bezig te willen zijn, maar de verschillen zijn minimaal. Nu dit mogen dan de verwachtingen zijn, maar vogelen we in de praktijk ook zo lang?

Nee, zo blijkt, onze verwachtingen liggen een stuk te hoog. De toppresteerder, een Amerikaanse man van 31, haalt om en bij de 17 minuten en 5 seconden. Toch wel enkele minuten minder. Ongetwijfeld haal jij wel de 25 minuten met de vingers in de neus…

Nu is er hoop want uit het onderzoek blijkt dat hoe ouder je wordt, hoe beter je presteert in bed.

Bron: FHM

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

8 feiten die erop kunnen wijzen dat ze je bedriegt!

Ja, je bent ongetwijfeld een geweldige kerel, maar ook die kunnen bedrogen worden. Uiteraard ...

Heerlijk opwarmen op een winterse dag

Nu de winterse kou weer voor de deur staat, is er toch niets fijner ...

De ultieme natte scheerbeurt met BOLIN WEBB

In de week hebben we er amper tijd voor en moet het allemaal snel, ...