Wie wordt Vanessa Moe ooit moe?

Sommige vragen word je nooit moe en wij durven er een klein gokje op wagen dat Vanessa Moe er zo eentje is. Met worteltjes in zowel Denemarken als Hawaii, krijg je hier Deens minimalisme en een fikse scheut exotische uitstraling in één. Let wel: Vanessa is amper 18 jaar oud en heeft de beste jaren dus nog ruim voor zich!

In Denemarken maakt deze jonge deerne alvast naam als fashion blogster en haar schare Instagramvolgers neemt dan ook elke dag gestaag toe. Nu hebben wij de laatste tijd ook niet te klagen, maar aan haar groei kunnen wij amper tippen. Ondertussen werkt Vanessa lustig voort met fashionlabels en brengt ze haar eigen collecties uit. Wat deden wij ook alweer toen we 18 jaar waren?

Soit, kijk vooral even zelf waarom Vanessa zo populair is…

🧜🏽‍♀️🔮♏️💕

Een bericht gedeeld door Vanessa Moe (@vanessaanela) op

Missguided Mondays

Een bericht gedeeld door Vanessa Moe (@vanessaanela) op

@uniquemodelsdenmark @calijnber ✨

Een bericht gedeeld door Vanessa Moe (@vanessaanela) op

when you miss your bff and barcelona you post a throwback

Een bericht gedeeld door Vanessa Moe (@vanessaanela) op

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Hosting door Fraai