Dit zijn de 15 rijkste miljardairs ter wereld

Nope, wij hebben het lijstje jammer genoeg niet gehaald. In 2018 doen we weer een loffelijke poging, wees daar maar zeker van! Onderstaande miljardairs wisten wel heel wat roebels bij elkaar te sprokkelen dit jaar. Het is hen van harte gegund!

85% van de 500 rijkste stinkerds zagen dit jaar hun vermogen stevig aangroeien, het was dus een goed jaar. De stijgende beurskoersen hielpen deze 15 miljardairs alvast een handje. Ben je nog jong? Weet dan dat de gemiddelde miljardair 56,5 jaar is, zelfs wij hebben dus nog wel even de tijd.

Wie zich de rijkste mag noemen? Jeff Bezos de topman achter Amazon spant dit jaar de kroon. Zijn vermogen ging er met maar liefst 35 miljard op vooruit. Warren Buffet en Bill Gates mogen er een puntje aan zuigen.

Waar er winnaars zijn, zijn er natuurlijk ook ‘losers’. De grootste pineuten waren George Soros, Alwaleed Bin Talal en Carl Icahn.

Droom alvast even weg en rep je vervolgens naar je werk. Die dossiers verdwijnen niet vanzelf!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De resultaten van de Gin-enquête: we hebben een probleem!

Liters gin hebben we de afgelopen jaren door de keelholte laten vloeien. Als er ...

Dennis Praet scoort ook buiten de witte lijnen

Dennis Praet heeft niet alleen gouden voeten, hij heeft nog stijlgevoel in zijn kleine ...

#womanspreading, het nieuwe ‘dingetje’ op Instagram

Een Instagramstormpje op tijd en stond, niks mis mee. Met de #womanspreading is er ...

Hosting door Fraai