Dit zijn de 15 rijkste miljardairs ter wereld

Nope, wij hebben het lijstje jammer genoeg niet gehaald. In 2018 doen we weer een loffelijke poging, wees daar maar zeker van! Onderstaande miljardairs wisten wel heel wat roebels bij elkaar te sprokkelen dit jaar. Het is hen van harte gegund!

85% van de 500 rijkste stinkerds zagen dit jaar hun vermogen stevig aangroeien, het was dus een goed jaar. De stijgende beurskoersen hielpen deze 15 miljardairs alvast een handje. Ben je nog jong? Weet dan dat de gemiddelde miljardair 56,5 jaar is, zelfs wij hebben dus nog wel even de tijd.

Wie zich de rijkste mag noemen? Jeff Bezos de topman achter Amazon spant dit jaar de kroon. Zijn vermogen ging er met maar liefst 35 miljard op vooruit. Warren Buffet en Bill Gates mogen er een puntje aan zuigen.

Waar er winnaars zijn, zijn er natuurlijk ook ‘losers’. De grootste pineuten waren George Soros, Alwaleed Bin Talal en Carl Icahn.

Droom alvast even weg en rep je vervolgens naar je werk. Die dossiers verdwijnen niet vanzelf!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Futuristisch glazen hotel in de Alpen

Nu hebben we al wel wat spectaculaire hotels zijn passeren, we denken maar aan ...

Sporten kan ook ongezond zijn

HELI-SKI Van de piste, stevig downhill met een razende snelheid naar beneden suizen op ...

Kunst maar weinig budget? Huren!

Kunst met een grote K is niet goedkoop, maar om een stijlvol werkje tegen ...