Gun jezelf je eigen thuistap: the SUB

Een sloot pakjes gekocht voor anderen, maar zelf tot op heden niet verder gekomen dan enkel wat sokken en zakdoeken? Het is tijd om jezelf te verwennen kerel. Dus surf nu als de gesmeerde bliksem naar de site van de SUB en gun jezelf je eigen biertap. Omdat alcohol alle ontgoocheling verdrinkt!

Gun jezelf een eigen tap

Nu hebben we best wel een haat-, liefdeverhouding met Heineken maar we moeten het toegeven: de SUB is een puik staaltje vakwerk. THE SUB is perfect geschikt om op het volgende vriendenavondje (moest je die dan al hebben) je beklag te doen over de voorbije feestdagen. Het hele jaar door voorziet deze thuistap je immers van de beste premium bieren. Ja, je leest het goed: je steekt hier veel meer dan enkel Heineken op de tap!

Momenteel kies je niet enkel de stijl van tap die bij je past, je hebt ook de keuze uit verschillende (speciaal)bieren. Desperados, Affliggem blond of een IPA, je zegt het maar. Eén ding is zeker: je bier is altijd koel. Bovendien pik je nu tijdens de feestdagen nog een aantal leuke aanbiedingen mee ook.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Tafeltennis in stijl!

Vroeger hadden we Saive, maar toen die er mee kapte verdween tafeltennis helemaal uit ...

MoonZone: het walhalla voor de gamers!

Nu schrijven we sporadisch wel eens over een game, maar nee, diehard gamers zijn ...

De doorzichtige koffie van Clear Coffee

Nu drinken we koffie als pompwater op de Whatmatters redactie, maar koffie die er ...

Hosting door Fraai