Poppi: de luchtvaartmaatschappij van de toekomst

Vergeet Ryanair, de vliegtuigmaatschappij van de toekomst heet Poppi, toch als het van het designteam van Teague afhangt. Deze creatieve rekels bogen zich over de luchtvaartmaatschappij van de toekomst en kwamen met Poppi op de proppen. Lezen jullie maar even mee, hoe de airline van de toekomst er kan uitzien.

Een strak design

Een strak design en gadgets die je echt wil hebben. Vergeet de klassieke witte vliegtuigen, in de toekomst reis je in het zwart.

Lidmaatschap

Met Poppi vlieg je niet, bij Poppi ben je een lid. Zo kun je heel makkelijk extraatjes krijgen, tickets verkopen en zitplaatsen ruilen. Dat ruilen van zitplaatsen kan trouwens heel makkelijk met de app van de maatschappij. Bovendien kun je ook chatten met de mensen op dezelfde vlucht.

Gate info

Een mooie, strakke gate waar het aangenaam wachten is, en een notificatie op je smartphone als het tijd is om te boarden.

Beperkte bagage

Bij Poppi is de bagage zeer beperkt, enkel wat handbagage is toegestaan. Uiteraard kan je nog altijd nog bagage inchecken in het ruim. Dit is gratis.

Bagage drop-off

Door middel van de applicatie kan je je bagage ook laten afleveren op je hotelkamer. Zo bespaar je heel wat tijd en gesleur. Uiteraard weet je op eender welk moment waar je bagage zich bevindt.

Een automaat

Stewardessen mogen dan wel mooi om naar te kijken zijn, bij Poppi zijn ze overbodig. Je haalt je eten en drinken uit de automaat.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Bezoek eens een drijvend stukje Venetië in Dubai

Nee, Venetië heb ik nog nooit gezien, maar de kans is groot dat ik ...

A-Z, by Zlatan Ibrahimovic

Ego tot de 2de Laten we het na het dramatische vertoon van onze Duivels ...

Reistip: zo stem je je reisbestemming af op de cupmaat van de plaatselijke bevolking!

Je hebt billenmannen en je hebt borstenmannen. Voor die laatste die ook hun vakantiebestemming ...

Hosting door Fraai