Koopje! Een Ferrari voor op het water…

Een ronkende Ferrari in het straatbeeld, dat kennen we allemaal. Iedereen heeft die knallende uitlaat zeker al wel eens horen brullen in jouw stad. Maar heb je ooit al een Ferrari horen ronken op het water? Wij alvast niet en wat nog beter…er staat er eentje te koop aan ongeveer 1/3 van de originele prijs!

De Riva Ferrari 32, ooit bedacht door Riva (Italiaans bootmerk)-directeur Gino Gervasoni en de master Enzo Ferrari himself, is dan ook een leuk hebbedingetje dat met zijn twee Vulcano V8-tjes vlotjes 100 Km/u over het water scheurt. Zo zijn er 40 stuks gemaakt en wordt het nummer 28 komend jaar geveild door RM Sotheby’s en straks in 2018 wederom. Startbod? $125.000 en dat is slechts een derde van de originele prijs. Koopje, nietwaar?

Credits: RM Sotheby’s

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

iPhone 7 komt met nieuw fris lentekleurtje

Het gras begint terug te groeien, de eerste bloemetjes komen voorzichtig de eerste zonnestralen ...

Terug in de tijd met de BITTBOY

Uren hebben we doorgebracht met het tokkelen op de Gameboy. Puur jeugdsentiment! Ben je ...

Bootje vouwen!

Kajakken à la Tom Waes Jaren geleden is het dat ik de ‘waanzinnig wilde’ ...

Hosting door Fraai