Koopje! Een Ferrari voor op het water…

Een ronkende Ferrari in het straatbeeld, dat kennen we allemaal. Iedereen heeft die knallende uitlaat zeker al wel eens horen brullen in jouw stad. Maar heb je ooit al een Ferrari horen ronken op het water? Wij alvast niet en wat nog beter…er staat er eentje te koop aan ongeveer 1/3 van de originele prijs!

De Riva Ferrari 32, ooit bedacht door Riva (Italiaans bootmerk)-directeur Gino Gervasoni en de master Enzo Ferrari himself, is dan ook een leuk hebbedingetje dat met zijn twee Vulcano V8-tjes vlotjes 100 Km/u over het water scheurt. Zo zijn er 40 stuks gemaakt en wordt het nummer 28 komend jaar geveild door RM Sotheby’s en straks in 2018 wederom. Startbod? $125.000 en dat is slechts een derde van de originele prijs. Koopje, nietwaar?

Credits: RM Sotheby’s

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

RhinoWolf, dé tent om met je vrienden op festivals te gaan kamperen

Vergeet het, wij zijn geen jongens die graag kamperen. Niet alleen omdat we wel ...

Nooit meer kreuken met de Shirt Safe!

Regelmatig op pad voor je job of een frequent flyer, dan ben je vast ...

Met de TILE geraak je nooit meer wat kwijt!

Geregeld spelen we wat kwijt op de Whatmatters redactie. Ooit hebben we eens een ...