Kerstliefjes 2017

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie weekendmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden delen we deze ‘Weekendmadeliefjes’ maar al te graag. Maar…dit weekend staat alles in teken van Kerst…dus maken we er een speciale editie van. Vergeet de ‘Weekendmadeliefjes’…dit weekend zijn er de ‘Kerstliefjes’! Geniet ervan!

 

Credits: Pinterest

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Powerwoman: Milou van Haagen

Vrouwen stoeffen wel eens dat ze uitblinken in multitasken. Wij mannen worden dan wel ...

Karolína Urbanová, wereldster in adult industry strijkt neer in België

Wie kent er Karolína Urbanová? Zij die thuis een lief hebben lopen, gebaren zich van ...