Fromanteel heeft het perfecte kersthorloge

De rekels van Fromanteel met hun puike horloges kennen jullie waarschijnlijk al, we hebben ze immers al wel eerder voorgesteld. Met de Chrono Green uit de Generations Series hebben deze Nederlanders net op tijd een horloge op de markt dat perfect matcht bij de kerstboom. Het ook de rest van het jaar dragen is uiteraard ook toegestaan.

Generations Series Chrono Green

Deze reeks is een eerbetoon aan de gelijknamige klokkenmaker uit de 17de eeuw, Ahasuerus Fromanteel. Die 4 eerdere reeksen zijn nu uitverkocht (limited editions) dus het werd tijd voor een nieuw exemplaar. Het is nu aan de kleur sunray green om de show te stelen.

Met een kast van 42mm oogt dit uurwerk lekker stoer en net als andere modellen van Fromanteel draait het ook op een Zwitserse quartz. Met 2 jaar garantie beschik je ook over de nodige zekerheid.

Het horloge is nu verkrijgbaar, dus je bent nog nipt op tijd om het onder de kerstboom te leggen. Voor 599 euro geef je een geweldig cadeau aan jezelf of aan je beste vriend.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

3 fijne horloges onder de € 100

Soms hoef je geen fortuin uit te geven om stijlvol voor de dag te ...

RhinoWolf, dé tent om met je vrienden op festivals te gaan kamperen

Vergeet het, wij zijn geen jongens die graag kamperen. Niet alleen omdat we wel ...

MAC of Windows? Wij helpen in jouw keuze!

Wordt je volgende laptop een Mac of kies je voor een versie op Windows? Sinds ...

Hosting door Fraai