Lief Leonardo DiCaprio episode 94.324

De Leo is geen mens om alleen te zijn…laat dat duidelijk zijn. En mogen we jaloers zijn op deze heerlijke rekel? Jawel! Als je ziet met welke knappe deernes hij zijn pretstok bediend heeft, kunnen we niet anders dan concluderen dat de man smaak heeft! Nu ook…kerstavond staat voor de deur en de ongetwijfeld dure cadeaus onder de kerstboom waren nog niet voorbestemd. Tijd om dus opnieuw een visje aan zijn haak te slaan.

 Met wie hebben we vandaag de eer? Wel, met de 20-jarige Argentijnse Camila Morrone. Afgelopen zaterdag werden ze voor het eerst samen gefotografeerd, toen ze samen haar huis in Los Angeles verlieten. Ze hadden elkaar eerder leren kennen in Miami tijdens een diner op Art Basel. Niet dat Wolf Leo geïnteresseerd is in kunst, maar meestal lopen daar wel een stel heerlijke dames (golddiggers?) rond in de hoop een gefortuneerde kunstverzamelaar te strikken.

Soit, hoe lang het gaat duren weten we niet maar de kans is groot tegen wij de tijdlijn op Instagram refreshen er een nieuwe griet gesignaleerd is in de buurt van DiCaprio…wordt vervolgd!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Wat een ‘Présence’…Charlotte Glorieux

Een jongedame hoeft niet zo nodig op te vallen met grootse woorden. Iemand die ...

Wat een snoesje die RTL-presentatrice Soesja del Monte Lyon

Bij Whatmatters hebben we een zwak voor sterren dat is algemeen bekend. Nu, kijken ...

De naturel van Lynneke van den Heuvel

Kerstmarkten, we zijn er gek van. Jammer genoeg beginnen die hun spulletjes langzaamaan weer ...