Kleurrijke Marisa Papen gaat wel erg kunstig naakt! (NSFW)

Stars slipping through the clouds.
Shoot and fall, travel in time.
A stellar explosion,
A supernova.
When our inner light aligns,
Connection and introspecting,
​A reflection of the universe.

Met deze woorden laat het bekendste (niet-)Instagram naaktmodel ter wereld letterlijk en figuurlijk een licht op haar schijnen! Wij vroegen ons ook af of het mogelijk was in dit universum contact te maken met hét fenomeen Marisa. Wat blijkt? Dat is helemaal niet zo moeilijk en één mailtje volstond om ze vanavond in onze druk beluisterde radioshow op Radio Stad te krijgen vanavond. Heb je zelf een vraag voor Marisa? Stuur ze ons door op Facebook in comment onder haar post en wie weet beantwoordt zij wel jouw vraag!

Credits: www.marisapapen.com by Ben Horton

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Sabine van Diemen, niet enkel een illusie!

‘There is now business like show business”, ons moet je het niet meer vertellen ...

Hosting door Fraai