Deze villa is een pareltje waar wij alleen maar van kunnen dromen!

Wat zouden we doen als we een keer het grote geluk hebben en zowaar 5+2 juiste cijfers terugvinden op ons Euromillions-biljet? Wél, naast een hypersportcar zal er dan ook een hyperwoonst aan toegevoegd worden. En als we dan inspiratie moeten halen, doen we dat in stijl. Bij Strom Architects bijvoorbeeld.

Magnus Strom, de man die dit huis heeft ontworpen bewijst dat hij veel stijl heeft. Een knap en strak design, grote glaspartijen en de combinatie met natuurlijke elementen maken het een harmonieus, stijlvol en waanzinnig knap geheel. Kijk maar even mee!

 

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Denim voor spierbundels: Vitruvian Apparel!

Nope, ik nog Jens hebben er last van, integendeel. Over wat we het hebben? ...

"When life gives you lemons, …"

9 Lemons is het creatieve bureau van Cas Teensma & Wayne Snoek. Eigenlijk geven ...

Hosting door Fraai