Deze villa is een pareltje waar wij alleen maar van kunnen dromen!

Wat zouden we doen als we een keer het grote geluk hebben en zowaar 5+2 juiste cijfers terugvinden op ons Euromillions-biljet? Wél, naast een hypersportcar zal er dan ook een hyperwoonst aan toegevoegd worden. En als we dan inspiratie moeten halen, doen we dat in stijl. Bij Strom Architects bijvoorbeeld.

Magnus Strom, de man die dit huis heeft ontworpen bewijst dat hij veel stijl heeft. Een knap en strak design, grote glaspartijen en de combinatie met natuurlijke elementen maken het een harmonieus, stijlvol en waanzinnig knap geheel. Kijk maar even mee!

 

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Dockers innoveert met de Smart 360 Flex

Wij zijn intelligent, je vrouw is in het beste geval intelligent, maar je broek? ...

Hip & trendy de fiets op met Peloton de Paris

Nu Tom Boonen niet meer van het scherm te branden is, de zon weer ...

5 keer ongerept op exotische reis

Uiteraard kan je gaan uitwaaien in Blankenberge bad of zoals mezelf met de hele ...

Hosting door Fraai