Deze villa is een pareltje waar wij alleen maar van kunnen dromen!

Wat zouden we doen als we een keer het grote geluk hebben en zowaar 5+2 juiste cijfers terugvinden op ons Euromillions-biljet? Wél, naast een hypersportcar zal er dan ook een hyperwoonst aan toegevoegd worden. En als we dan inspiratie moeten halen, doen we dat in stijl. Bij Strom Architects bijvoorbeeld.

Magnus Strom, de man die dit huis heeft ontworpen bewijst dat hij veel stijl heeft. Een knap en strak design, grote glaspartijen en de combinatie met natuurlijke elementen maken het een harmonieus, stijlvol en waanzinnig knap geheel. Kijk maar even mee!

 

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Personaliseer je sterke drank!

Je eigen gin-, rum- of vodkalabel, maar geen zin om een hele distilleerderij of ...

Riooldeksels als print, dat is pas streetwear

Dat kunst met een grote K niet altijd peperduur hoeft te zijn is al ...