Vergeet 69, het seksstandje van dit moment is 68!

Niks mis met een goede soixante-neuf maar hoe je het, letterlijk en figuurlijk, ook draait of keert, 100% genieten terwijl je tegelijkertijd ook bezig bent je lief is niet makkelijk. Wij blijven mannen en twee dingen tegelijk doen blijft nog altijd niet evident. Daarom zijn wij dan ook verheugd op het trendy standje en kleine broertje van 69, de 68!

Zo werkt 68

Bij dit standje bevredigen jullie elkaar niet tegelijkertijd, maar liggen julie er wel allebei lekker comfortabel bij. Ideaal, want zo kun je lekker genieten zonder dat je je hoeft af te vragen of je (seks)partner het ook lekker vindt wat jij doet.

Maar hoe begin je er aan? Eén persoon gaat alvast op z’n rug liggen met de voeten plat op het bed en de knieën gebogen. De andere persoon gaat hier bovenop liggen, met het gezicht naar boven. De billen komen bij de borst te liggen en de hoofd tegen de dijen. Zo liggen jullie dus allebei heel fijn en kan de persoon die bovenaan ligt lekker genieten van het verrukkelijke orale werk van zijn partner. En mannen, nog een kleine tip…be a gentleman…ladies first…een ontspannen, gelukkige en bevredigende vrouw zal sowieso ook jou tot een ultiem hoogtepunt brengen! Succes!

  Credits: Pinterest

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Maak je slaapkamer klaar voor je date!

Het is zover, je hebt eindelijk een date weten te scoren en ze komt ...

Deze 5 mannen vormen een bedreiging voor je relatie!

Uiteraard ben jij het mannetje, kan ze niet beter krijgen dan jij en ben ...

Hier fantaseren vrouwen over tijdens het masturberen!

Pssssst, je hoeft geen blozende kaken te krijgen, niet alleen jij doet het, ook ...

Hosting door Fraai