Netflix-tip: El Chapo seizoen 2!

Wat zag ons lodderig oog op een zondagmorgen na een stevig nachtje doorzakken? Wel, dat El Chapo seizoen 2 sinds dit weekend online staat! Deel II van de serie over de bekende drugsbaron waar zelfs Pablo Escobar helemaal van verbleekt.

Wat Pablo was voor de jaren’80 en begin jaren’90, dat is Joaquín Guzmán, El Chapo voor de vrienden, voor de afgelopen twee decennia. Wij weten alvast wat er ons vandaag te doen staat. Niks buiten er een ‘binchwatchzondag van te maken! We moeten wel…

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Undercoverreportage Film: Deel II: "Figuranten aan het woord"

Vorige week konden jullie in ons eerste deel van onze undercoverreportage alvast kennismaken met ...

Harry Potter komt terug…2 nieuwe titels in oktober!

Eerst en vooral moet ik bekennen dat ikzelf nog geen één letter of één ...

Chucky is Back!

Filmnieuws…we weten het, we brengen het te weinig. Zowel Kevin als Jens zijn geen ...