Weekendmadeliefjes 47

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie weekendmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden delen we deze ‘Weekendmadeliefjes’ maar al te graag. Geniet ervan!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Mama's Next Door: Nouchka Willems

Zij die denken dat er alleen over jonge ongerepte meisjes mag geschreven worden als ...

Weekendmadeliefjes 8

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet ...

Meghan Markle, het nieuwe oogappeltje van Buckingham Palace

Het is zover…de flamboyante Prins Harry, zoon van Charles & Diana gaat trouwen. De ...