Précollectie lente/zomer ANTWRP is doorspekt met ironie!

Een collectie gecreëerd in onze eigen geboortestad…dat volgen we al nog voor de eerste T-shirt ooit in de rekken lag. Ondertussen kunnen ze er alleen maar rekken bijzetten want het succesverhaal gaat verder met een nieuwe collectie, een précollectie voor de lente en de zomer om precies te zijn!

Een opschrift als “Artificial desires are despoiling the earth”, “Soap” in grote letters (mét zeepbellen), een wasmachine met plant achter de glazen deur of een petfles met plant erin. Alle opschriften met synthetische samenstellingen zijn doorspekt met een vleugje ironie en doordenkertjes die in de lijn liggen van de thema’s die volgende zomer .

Prijs? Een T-shirt heb je voor 34,95 euro, een sweater voor 59,95 euro. Meer info vind je alvast op de site of Facebook!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

LOR by Laure

Truien, sweaters, t-shirts, de nieuwe collecties die elke week opduiken zijn niet meer bij ...

Maike Beunk, de ravissantste fashionista der Lage Landen!

Hallo Moeder! Deze twee woorden rolden ietwat verlegen over onze lippen toen we op ...

WEAR SOUL – WALLDOG

Sweaters en t-shirts met een verhaal? Meet WALLDOG! Philippe Pelsmaekers, die eerder in de ...

Hosting door Fraai