Précollectie lente/zomer ANTWRP is doorspekt met ironie!

Een collectie gecreëerd in onze eigen geboortestad…dat volgen we al nog voor de eerste T-shirt ooit in de rekken lag. Ondertussen kunnen ze er alleen maar rekken bijzetten want het succesverhaal gaat verder met een nieuwe collectie, een précollectie voor de lente en de zomer om precies te zijn!

Een opschrift als “Artificial desires are despoiling the earth”, “Soap” in grote letters (mét zeepbellen), een wasmachine met plant achter de glazen deur of een petfles met plant erin. Alle opschriften met synthetische samenstellingen zijn doorspekt met een vleugje ironie en doordenkertjes die in de lijn liggen van de thema’s die volgende zomer .

Prijs? Een T-shirt heb je voor 34,95 euro, een sweater voor 59,95 euro. Meer info vind je alvast op de site of Facebook!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Welkom in het Casa di Lupo

Waarom wolven zo populair zijn? Geen idee, maar nadat we vorige week het nieuwe ...

Met SWAG het weekend in

    In de week strak in het pak, op vrijdag causal en op ...

Hosting door Fraai