Dag voetbal, leve het handbal…Knappe Tess brengt Nederland in vervoering!

Tenzij je in een hol als Pluto hebt verbleven afgelopen maanden, weet je dat ze in Nederland alvast een rustige zomer zullen tegemoet gaan. Geen enkel stadsplein zal oranje kleuren nu Het Legioen er niet in is geslaagd het WK in Rusland te halen.

Gelukkig zijn er voor de Nederlandse mannen nog wel mooie vooruitzichten. letterlijk dan, in de vorm van handbalster Tess Wester. Zij staat tussen de palen in het Nederlandse handbalteam. En dat ze het beter doet dan haar mannelijke voetballende collega’s is wel duidelijk. Vandaag, vrijdag 15 december staan ze zowaar in de halve finale van het WK tegenover Noorwegen in het Duitse Hamburg.

Wij weten alvast wat kijken vandaag…en ja, dat is ook naar haar Instagram en site!

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Dag Instagram, dag Facebook…Marisa Papen gaat voor Patreon!

Wie heeft er al gehoord van Patreon? In Amerika is het een bekend platform. ...

Beleef World War II in een Mustang

Uiteraard kan je je tijdens een lange vlucht wentelen in de luxe van First ...

Een (ski)jas voor al je avonturen

Hopelijk mogen ze binnenkort terug in de kast, we zijn meer van het zomerse ...

Hosting door Fraai