Deze custom Yamaha TR1 is best bruut!

Veel van een Yamaha hebben we niet meer teruggevonden in deze brute TR1 maar dat het een heerlijk waanzinnige klassieke cafe racer is geworden, kunnen we alleen maar bevestigen. De mannen van Moto Adonis weten dan ook hoe je een echte eyecatcher kan maken waarvan je alleen daarom al in een midlifecrisis wil zitten!

De Moto Adonis Parel (what’s in the name) heeft een GSXR voorvork, Harley Davidson wheels, grote Shinko banden, een Triumph Bonneville gastank en de brutale uitlaat. Genoeg gezeverd…hoewel, laat het water uit je mond lopen bij het zien van zo wonderbaarlijk motorgeweld. Kostprijs? Even contact maken met deze rekels uit Roosendaal.

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Whatmatters Roadtest: Tesla Model S 100D

Eerlijk is eerlijk, als we het hebben over dé referentie als het gaat om ...

Range Rover Reborn…10 exclusieve peperdure vintage modellen!

Nadat ze bij Land Rover in hun ‘Reborn Program’ 25 stoere Defenders van de ...

Heerlijk…Porsche Mission E vs GT2 RS

Elektrisch of lekker old school en benzine verslinder? Sinds we de Tesla Model X ...

Hosting door Fraai