Exclusief horlogemerk IWC Schaffhausen opent whiskybar!

Wat zeggen ze wel eens? Alle goede dingen bestaan uit drie? Wel, wat als we luxe combineren met een stijlvol klokje en een heerlijk rokerig geurende smaakvolle whisky? Dan ontstaat er een nieuwe man cave op locatie, meer bepaald in Zwitserland op de Rue du Rhône in Genève.

Niemand minder dan het prestigieuze horlogemerk IWC Schaffhausen heeft er eind november naast zijn boetiek een heuse whiskybar geopend, ‘Les Aviateurs. En zoals de naam al een beetje doet vermoeden, volledig in het thema van de luchtvaart.

De bar heeft een prachtig en duurzaam interieur, met donker hout en leer en verder aangekleed in het thema met kaarten en foto’s van noemenswaardige piloten aan de muur. De combinatie van mooie uurwerken en goede whisky maakt deze bar tot een plek die je met je maten moet gezien hebben.

En dat ook mooie vrouwen de weg naar deze bar vinden, lijkt ons niet eens vreemd. Op de opening die plaatsvond op 30 november werden naast CEO’s verschillende bekende locals en mooie deernes gespot!

Credits: Blog IWC 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

gin 67

Vergeet 69, geef ons maar 67!

Soms toch… Soit, iets wat we maar even willen aangeven, voor gin mag je ...

Slaap eens op de SEINE in PARIJS

Het is weekend en wat is er in het weekend leuker dan een tripje ...

Surfers paradise in the city

Ben je een rasechte beach boy of beach babe? Wil je zelfs met je ...

Hosting door Fraai