Exclusief horlogemerk IWC Schaffhausen opent whiskybar!

Wat zeggen ze wel eens? Alle goede dingen bestaan uit drie? Wel, wat als we luxe combineren met een stijlvol klokje en een heerlijk rokerig geurende smaakvolle whisky? Dan ontstaat er een nieuwe man cave op locatie, meer bepaald in Zwitserland op de Rue du Rhône in Genève.

Niemand minder dan het prestigieuze horlogemerk IWC Schaffhausen heeft er eind november naast zijn boetiek een heuse whiskybar geopend, ‘Les Aviateurs. En zoals de naam al een beetje doet vermoeden, volledig in het thema van de luchtvaart.

De bar heeft een prachtig en duurzaam interieur, met donker hout en leer en verder aangekleed in het thema met kaarten en foto’s van noemenswaardige piloten aan de muur. De combinatie van mooie uurwerken en goede whisky maakt deze bar tot een plek die je met je maten moet gezien hebben.

En dat ook mooie vrouwen de weg naar deze bar vinden, lijkt ons niet eens vreemd. Op de opening die plaatsvond op 30 november werden naast CEO’s verschillende bekende locals en mooie deernes gespot!

Credits: Blog IWC 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Schijt aan toeristische trips?

Ja, wij zijn gek van Antwerpen en nog heel wat andere steden. En hoewel ...

COFFEE niet alleen om te drinken!

Ben je net als wij van Whatmatters helemaal wild van koffie, dan heb je ...

The Mansquare: het walhalla voor de man l The Gentleman’s Fair

Ben je de trotse bezitter van een echte mancave, maar kan je nog wat ...