Angels Doutzen & Taylor doen temperatuur op deze winterse dag stijgen!

Het is december en dan tellen we met zijn allen rustig af naar kerstavond met de heerlijke kalender van Love Magazine. Afgelopen week brachten we al de mooie bewegende beelden van Emily Ratajkowski en haar vriendinnen. Vandaag brengen we hulde aan twee heerlijke (ex)-Victoria’s Secret heldinnen, Doutzen Kroes en Taylor Hill.

Touwtje springen in een heerlijk strak badpak met onze alltime-favorite Doutzen Kroes of lekker sexy gymnastiek met Taylor Hill? Zij doen in deze koude en besneeuwde winterdagen de temperatuur stijgen tot een tropisch hoogtepunt. De sneeuw zal snel verdwenen zijn, laat dat duidelijk zijn.

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Weekendmadeliefjes 9

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet ...

Antje Utgaard: hot op Instagram!

Moeten we jullie Antje Utgaard nog voorstellen? Dan heb je waarschijnlijk nog nooit eerder ...

Wij zaten met DJ Zoey Hasselbank aan de knoppen

Of we vaak gesprekken aangaan met fictieve personages? Nee, niet echt, alleen met onszelf ...