Angels Doutzen & Taylor doen temperatuur op deze winterse dag stijgen!

Het is december en dan tellen we met zijn allen rustig af naar kerstavond met de heerlijke kalender van Love Magazine. Afgelopen week brachten we al de mooie bewegende beelden van Emily Ratajkowski en haar vriendinnen. Vandaag brengen we hulde aan twee heerlijke (ex)-Victoria’s Secret heldinnen, Doutzen Kroes en Taylor Hill.

Touwtje springen in een heerlijk strak badpak met onze alltime-favorite Doutzen Kroes of lekker sexy gymnastiek met Taylor Hill? Zij doen in deze koude en besneeuwde winterdagen de temperatuur stijgen tot een tropisch hoogtepunt. De sneeuw zal snel verdwenen zijn, laat dat duidelijk zijn.

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Is dit de eerste naaktfoto die wél op Instagram mag blijven staan?

De modellenwereld in revolutie tegen de preutsheid van Instagram. Afgelopen dagen is er weer ...

Justine de Jong, een mooie nachtegaal!

We moesten er vandaag onze atlas even bijhalen…of in de hedendaagse volksmond, Googlemaps. Uiteraard ...

"Addicted to Social Media"…het verhaal van Kelss

Social Media…ook wij zijn wel eens gekluisterd aan ons (om het op zijn Hollands ...

Hosting door Fraai