Vandaag gaan we zwart: Hardgraft S3 Low Top Sneaker

Ben je wel voor zwart? Dan al de All Black Hardgraft S3 Low Top Sneaker je hartje ongetwijfeld sneller doen slaan. Deze schoen komt in een limited edition in december op de markt en zwarter maken ze ze niet.

Made in Italy

Deze ultralichte sneaker is gebaseerd op de loopschoenen van tegenwoordig, maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat je er de stad mee intrekt. Italiaans leder en de matte finish geven deze sneaker nog wat extra cachet mee. De schoen beschikt over voldoende comfort en zorgt voor de nodige steun, zodat je er ook langere afstanden mee kan overbruggen.

Deze Hardgraft’s werden in Italië met de hand gemaakt en zijn dus stuk voor stuk uniek. Elegant en ruw tegelijkertijd. De prijs hebben we nog niet, maar de andere sneakers schommelen rond de 474 euro, dus we gokken dat je er hier nog een schepje bij mag doen.

Als je de tijd hebt bekijk dan zeker de andere leuke spulletjes van het in Monaco gevestigde Hardgraft eens. Handgemaakte spullen om duimen en vingers bij af te likken.

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Addmyberry, altijd een mening

Je hebt van die labels die al wat langer meegaan, maar er toch steeds ...

Deze lente draag jij CROPPED PANTS

Spreek jij nog altijd over water in de kelder, terwijl de rest van de ...

Coywboysbag is dood, lang leven Cowboysbag!

Hoewel Cowboysbag, de fabrikant van lederen tassen en accessoires een uitstekende collectie had, ging ...