Vandaag gaan we zwart: Hardgraft S3 Low Top Sneaker

Ben je wel voor zwart? Dan al de All Black Hardgraft S3 Low Top Sneaker je hartje ongetwijfeld sneller doen slaan. Deze schoen komt in een limited edition in december op de markt en zwarter maken ze ze niet.

Made in Italy

Deze ultralichte sneaker is gebaseerd op de loopschoenen van tegenwoordig, maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat je er de stad mee intrekt. Italiaans leder en de matte finish geven deze sneaker nog wat extra cachet mee. De schoen beschikt over voldoende comfort en zorgt voor de nodige steun, zodat je er ook langere afstanden mee kan overbruggen.

Deze Hardgraft’s werden in Italië met de hand gemaakt en zijn dus stuk voor stuk uniek. Elegant en ruw tegelijkertijd. De prijs hebben we nog niet, maar de andere sneakers schommelen rond de 474 euro, dus we gokken dat je er hier nog een schepje bij mag doen.

Als je de tijd hebt bekijk dan zeker de andere leuke spulletjes van het in Monaco gevestigde Hardgraft eens. Handgemaakte spullen om duimen en vingers bij af te likken.

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

addmyberry op maat van de Ronde

Wielerfanaten, moeten we het vast niet vertellen, die lopen nu al nerveus rond voor ...

Six Edges mikt op de stedelijke creatieveling

Belgische labels, daar hebben we er ondertussen al een heel aantal van gebracht. Terecht, ...

Hosting door Fraai