De 7 kenmerken van een absolute eikel

Nu denken we van onszelf dat we vrij aangename jongens zijn, maar man: er zijn een hele hoop eikels in de wereld. Meer nog, misschien ben jij er wel eentje. Hoe je dat te weten komt? Wel de vrienden van Man Man hebben even 7 kenmerken van absolute lullen op een rijtje gezet. Hoeveel scoor jij op de schaal van 10?

7 kenmerken van een absolute lul

1. Je social media puilen uit van de opschepperij

Draait alles bij je rond status en show je graag je nieuwe klokje, Porsche Cabrio of je nieuwe peperdure iPhone? Uiteraard kan een regelmatige selfie niet ontbreken, maar dan wel met dure spulletjes natuurlijk.

2. Iedereen weet hoeveel je verdient

Je verdient aardig je kost en dat moet iedereen weten natuurlijk. Opscheppen en andere kleineren is leuk, ja toch?

3. Je spreekt in derde persoon over jezelf

Trump doet het, Museeuw deed het en er zijn er nog vele anderen.

4. Flessen komen met een vuurwerkje

Terwijl wij altijd vroegen om het belachelijke vuurwerk achterwege te laten, pak jij uiteraard graag uit met vlammetjes als je je flesje bestelt. Daar horen natuurlijk foto’s bij met je ‘vrienden’.

5. Je schept op over je seksleven

Jij bent natuurlijk de ongekroonde koning van het bed, de vloer en de douche. Uren kan je rammend doorgaan, terwijl ontelbare maagden kirren van genot. O, wat ben jij goed in bed.

6. Aanschuiven doe je niet

Aan de kassa kruip je voor, met je auto voeg je nog snel langs de pechstrook in en aan het rode licht is toeteren je tweede natuur. Jij hoort toch gewoon voor te mogen?

7. Andere kleineren

In het bijzijn van je vrienden anderen kleineren daar geniet je van, maar zelfs die zogenaamde vrienden zijn niet veilig voor je hoon en spot. Een vrouw is voor jou een hersenloos gebruiksvoorwerp. Is er toch eens iemand die in de bloemetjes wordt gezet, dan ga jij dat moment verpesten. Heel de wereld draait toch om jou?

Bron: Man Man

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

WINE, DINE & 69 : MIJMERINGEN OP ZONDAG

Onder de vorm van een wekelijkse 2-wekelijkse column schrijven de Whatmatters redacteurs elkaar een brief. Enerzijds ...

Antwerps voetbal…één brok passie vol emotie

Tranen van geluk, tranen van verdriet…het ligt oh zo kort bij elkaar. Dat is ...

Wine, dine & 69 : mijmeringen op zondag

Onder de vorm van een wekelijkse column schrijven de Whatmatters redacteuren elkaar een brief. ...

Hosting door Fraai