10 dingen waarvan zij helemaal opgewonden van geraakt!

We moeten niet liegen…mannen kunnen (bijna) altijd! We lopen rond in de plaatselijke supermarkt en bij het zien van twee meloenen en een pruim staat onze banaan al krom. Voor vrouwen is dit (helaas) in de meeste gevallen (er zijn uitzonderingen ja!) soms net iets anders. Wetenschappelijk gezien omwille van het feit dat er bij vrouwen eerst een aantal knopjes moeten getoucheerd worden alvorens het brein het signaal tot seks geeft. En met knopjes bedoelen we alvast geen tepels of clitoris…we zien jullie al direct grabbelen…niet doen! Neen, het gaat om signalen die belangrijke chemicaliën vrijgeven (vasoactieve intestinale peptides) die door het bloed stromen en zo de binnenste en buitenste schaamlippen laat opzwellen en ze dus opgewonden raakt.

1 Handwerk!

Wist je dat er 40.000 zenuwuiteinden in haar handpalmen zitten? Een sleutel tot succes! Pak haar hand vast, wrijf, streel, masseer en je zal zien dat een avondje adult entertainment dichtbij is.

2 Water

Een meer, zwembad, langs de zee op het strand,… . Onderzoeken heeft uitgewezen dat in de buurt zijn van water ontspannend werkt en dat libidokillende stresshormonen verdwijnen als sneeuw voor de zon.


3 Spanning

Adrenaline! That’s the key! Dit maakt vrouwen superalert. De ademhaling gaat vlugger en de hartslag bereikt een hoogtepunt. Dingen die ze onbewust associeert met seksuele opwinding. Een skydive of een hevig ritje in Walibi? Gegarandeerd is je bed nadien ook het decor voor een wildemansrit.

4 Dim de lichten

Guus Meeuwis zong het ooit…’Schemering, de radio zacht…en deze nacht heeft alles, wat ik van een nacht verwacht…!” Geheel onterecht maar het is wel zo, vrouwen zijn over het algemeen best onzeker. Dit maakt dat ze het moeilijk vinden om zich op hun genot te richten wanneer ze in het volle licht liggen. Door het licht te doven voelt ze zich minder onzeker en meer relaxed. En meer relaxed…

5 Fantaseer

Een weetje…vrouwen denken per dag gemiddeld 19 keer aan seks. Tegenover mannen peanuts.  Daarnaast geeft één op de drie vrouwen aan dat ze hun seksuele fantasieën gewoon niet durven delen hoewel ze diep van binnen ze zelfs willen uitschreeuwen. Praat erover…en je zal zien dat jij diegene bent die haar fantasieën werkelijkheid wil laten worden. En heeft ze er niet direct één? Neem het boek 50 tinten grijs en lees haar een bladzijde voor…

6 Fluister

Oren zijn gevoelig…een likje aan het oorlelletje en haar aandachtsantenne staat op scherp. Fluister in haar oor wat je later met haar wilt gaan doen. En dat hoeft niet zo nodig te zijn als je al in bed ligt. Begin er vroeg op de dag al aan, tijdens het winkelen, een etentje of de autorit naar huis. Voor vrouwen kan dit net zo opwindend zijn als ‘het gebeuren’ zelf. Begin dus vroeg.

7 Laat haar zweten

“Sweat, baby, sweat, baby sex is a Texas drought me And you do the kind of stuff that only Prince would sing about So put your hands down my pants and I’ll bet you’ll feel Nuts, yes, I’m Siskel, yes I’m Ebert And you’re getting two thumbs up…” zongen de jongens van The BloodhoundGang 20 jaar geleden. Onderzoek van de University of Texas (geen toeval dus) ontdekten dat fysieke activiteiten het vrouwenlichaam klaarstomen voor seksuele activiteiten. Het maakt haar gevoeliger voor aanrakingen doordat het haar neuronen wakker schudt. Ga dus een toertje joggen of mat haar af tijdens een partijtje squash. Bovendien blijk uit datzelfde onderzoek dat herhaaldelijke bewegingen de zenuwuiteinden in haar clitoris stimuleren…en als er iets is wat er gestimuleerd moet worden…

8 Help in het huishouden

Kijk, daar scoor je altijd mee. Vrouwen die alleen voor het huishouden staan zullen er met hun gedachten ook moeilijker afstand van kunnen nemen. Dus, neem die stofzuiger in de hand en wie weet stofzuigt ze jou diezelfde avond. Het is gebleken dat stellen die samen klusjes doen over het algemeen ook een meer bevredigende relatie hebben dan koppels die dit niet doen.

9 Take a break

Ze zeggen dat je pas weet wat je mist, als het er niet meer is. Nu, daar zit wel een kern van waarheid in. Door alle lust en seksuele activiteiten even te vermijden… (oraal, masturbatie, penetratie,…) zodat je allebei weer de kick van het jagen krijgt.

10 Maak een verlangenlijst

Laat aan elkaar doorschemeren wat jullie het allerliefst doen tussen de lakens. Uit een onderzoek van de University of New Brunswick blijkt dat stellen die al 15 jaar bij elkaar zijn slechts één vierde van de dingen konden opnoemen die hun partner niet leuk vond tijdens de seks.

Begin een ja, ne, misschien lijst voor slaapkamerrecepten die één van jullie tweeën graag zou willen proberen. Of je nou eindigt met slagroom op je tepels of niet, deze oefening kan je aanmoedigen en ophelderen wat jullie precies leuk vinden om te doen.


 

You May Also Like

Het Boefje in Robin Hamersteen

We gaan ineens met de deur in huis vallen. Ook wij bij Whatmatters hebben ...

5 tips voor een betere bedprestatie

Heren geef het maar gewoon toe. Een Olympische bedprestatie, mag je dan soms wel ...

Marianne Vink, Hollands Finest!

‘Zie daar de boerinnekes met hun rokjes zwaaien, van achter en naar voor, vanachter ...

Hosting door Fraai