Wij gaan volledig los op WK ‘Vogelepik’!

Echte caféhangers zijn we niet en het enige pijltje dat met de regelmaat van de klok een roos prikt, hangt in ons geval nog altijd in ons broek maar daar kan nu wel eens snel verandering in komen. Onze aandacht wordt al een paar weken serieus getriggerd door het aankomend WK Darts, of in de volksmond wel eens ‘vogelepik’ genoemd.

Het prestigieuse PDC World Championship 2018 gaat dan ook door van 14 december tem 1 januari in Londen. En dat het big business is geworden, kunnen we alvast afleiden van het hoge prijzengeld dat ermee gemoeid is. De winnaar van dit tornooi gaat maar liefst met £400.000, of omgerekend (voor de Brexit) zo’n klein half miljoen Euro naar huis. En voor iedere ‘nine-darte finish’, (in 9 beurten van 501 naar 0) komt daar nog een slordige £20.000 bij.

Waarom wij erbij willen zijn? Bier, Bier, Bier en een sfeer die zelfs het Schlagerfestival niet kan evenaren! Kijk maar eens naar onderstaande filmpjes. Who’s in? Wij leggen alvast een bus in!

Credits: Pinterest

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Wij gaan voor een DINNER ON A LAKE

Hadden we het gisteren nog over een heel bijzonder hotel, dan gaan we het ...

Heerlijk afterworken met Pré-Soirée @ Bocadero

In een ver verleden als vrijgezel waren wij bij Whatmatters wel te vinden voor ...

Een (ski)jas voor al je avonturen

Hopelijk mogen ze binnenkort terug in de kast, we zijn meer van het zomerse ...