Weekendmadeliefjes 46

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie weekendmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden delen we deze ‘Weekendmadeliefjes’ maar al te graag. Geniet ervan!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Ga eens naakt met een karper! (nsfw)

Nee, wij hebben niets met karpers. Ok, ik geef het toe, ik heb er ...

GIRL NEXT DOOR: JONI BEYERS

Whatmatters zou Whatmatters niet zijn als wij ook eens geen toffe, interessante en schone ...

Duitse blogster Caro Einhoff schittert in eigen badpakkencollectie

We worden de laatste tijd wel heel erg verwend door de mensjes van Hunkemöller. ...