Onverwoestbaar knallen met de DemerBox

Ben je een handige harry en houd je wel van een streepje muziek? Of ben je zo onhandig als de pest, maar heb je wel graag een onverwoestbare radio? Enter de DemerBox Boombox!

Onverwoestbaar knallen

Deze Bluethooth wireless radio heeft maar liefst 50 uur autonomie en zit in een onverwoestbare Pelican case. Om maar te zeggen, dit beestje kan tegen een stootje. Hoewel het ding quasi niet stuk te krijgen is, neem je je boombox toch makkelijk mee. Dat stoere uiterlijk wil trouwens niet zeggen dat er aan geluidskwaliteit is ingeboet. Nog een aantal leuke features? Een USB om je smartphone op te laden en een speciaal vakje om spulletjes droog te houden.

Krijg je al spontaan in klussen? Deze schatjes worden in de USA met de hand gemaakt en staan op je te wachten. Wil jij zo een waterdicht beestje dat op elke bouwwerf of tijdens elk avontuur van pas komt? Haal dan je flappen maar al boven. Voor om en bij de 400 euro haal je eender welk kleurtje in huis!

FacebookInstagram

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Deze bike is LEKKER …

Gewoonweg lekker Soms word je verleid door een naam. Geef maar toe ‘Lekker’ springt ...

Na de auto en de schoenen, nu ook de Lamborghini speakers

Wat doe je als je een merk of product hebt dat alleen weggelegd is ...

15.000$ voor een paar witte sneakers…het kan!

U hoort het goed…15.000 dollar om een paar witte, niet eens mooie, schoenen. Het ...