Vertel het haar: Pijpen laat je enorm veel calorieën verbranden!

Kijkt je vriendin af en toe op tegen een blowjob. Daar heeft ze geen reden meer toe, want het is goed voor haar gezondheid. Terwijl ze jouw snikkel in de mond neem, verbrandt ze immers heel wat calorieën. Je doet het dus voor haar, haar gezondheid en haar lijn. Daar mag ze je toch wel even voor bedanken nee?

Tijdens een pijpbeurt blijkt een vrouw maar liefst 100 calorieën per half uur te verbranden. Nu vragen we ons wel af, welke vrouw – indien niet in de pornobusiness – langer dan een half uur, soit… Ter vergelijking door 25 minuten rustig te fietsen verbrand je evenveel calorieën. Ook met een half uurtje yoga verbrand je ongeveer evenveel calorieën.

Mocht een vrouw haar aantal verbrande calorieën tijdens het pijpen willen verhogen dan adviseert de in Los Angeles gevestigde seksuoloog Jaiya Kinzbach om push-ups te doen tijdens de nobele daad of zelfs wat yoga uit te proberen.

Om het even wat duidelijker te maken. Een glas cola verbrandt ze door 45 minuten aan je soepstengel te likken. Een Big Mac kost om en bij de 2 uur en 40 minuten. Hopelijk gaan jullie naar de Mc Do vanavond!

Bron: FHM

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Zo houd je je zaad in topvorm

Mijn kwaliteit is goed, de bewijzen zijn er, dank u! Maar hoe hou je ...

8 kenmerken die aangeven dat ze een beest is in bed!

Of je verovering al dan niet een beest is in bed, het blijft altijd ...

Goede voornemens? Die maak je zo!

Goede voornemens, iedereen maakt ze toch op het einde van het jaar? Gaan sporten, ...

Hosting door Fraai