Op zoek naar de ultieme bioscoopervaring?

Af en toe pikken we wel eens een filmpje mee, wie niet? In de bioscoop is een film toch altijd nog iets indrukwekkender dan thuis. Daar doen de jongens van Barco nog een schepje bovenop. Met de Barco Escape lanceerden ze eind november die nieuwe bioscoopervaring die je nog dieper in de film zuigt.

Een waanzinnige bioscoopervaring

Het meervoudige, panoramische schermformaat gebruikt drie projectoren en twee extra schermen, wat filmmakers de mogelijkheid geeft het filmverhaal aanzienlijk uit te breiden. De Barco Escape ging voor het eerst in première in het najaar van 2014 met 20th Century FOX’s hit “The Maze Runner” in enkele Amerikaanse bioscopen. De Vlaamse bioscoop maakte in augustus 2016 hun eerste kennismaking met Barco Escape met de film “Star Trek Beyond”, waar 20 minuten gebruik werd gemaakt van de Barco Escape-technologie.

Sinds eind november is er met 6 Below de eerste speelfilm die volledig gebruikt maakt van de Barco Escape technologie.

Nieuwsgierig naar de trailer van 6 Below? Die bekijk je hieronder! Ongetwijfeld volgen er nog veel meer films, wij en onze filmrecensent kijken er alvast naar uit!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Als Nederlanders en Zweden minglen: Maen

Nederlanders en Zweden of ze veel gemeenschappelijk hebben kunnen we niet uitmaken, we kennen ...

Hollywood investeert in drank! Nu ook een Ryan Reynolds Gin…

Drake, P. Diddy, Jay Z. of George Clooney…ze boeren niet alleen goed met hun ...

Undercoverreportage Film: Deel II: "Figuranten aan het woord"

Vorige week konden jullie in ons eerste deel van onze undercoverreportage alvast kennismaken met ...

Hosting door Fraai