Glory: Redemption – Kickboksen op zijn best!

Fan van kickboksen? Wij gaan er alvast met plezier voor zitten. Toch fijn om twee stoere boys op elkaars smoel zien kloppen met af en toe nog een fijne schop ook? Op 9 december nestelen wij ons alvast voor de buist. Want dan staan in de Ahoy in Nederland de Nederlandse wonderboy Rico Verhoeven en de Antwerpse Jamal Ben Saddik oog in oog. Glory: Redemption!

Op zijn bakkes!

Rico Verhoeven is als huidige wereldkampioen favoriet, maar dat het een pittig gevechtje wordt om de wereldtitel dat staat vast. De gigantische Belg van Marokkaanse origine met de bijnaam ‘The Goliath’ is er alvast klaar voor. In een eerder interview liet hij al weten Rico Verhoeven ‘zijn kop eraf te slaan’. Nu hebben we de bokser Sugar Jackson ooit ook eens horen roepen ‘nep zijn bakkes’ en we weten allemaal hoe het daar mee is geëindigd, maar Jamal lijkt ons toch van een ander kaliber.  Wat extra pigment? Jamal is hersteld van schildklier kanker en vocht dus letterlijk en figuurlijk terug. Chapeau!

In de staredown werd al meteen duidelijk dat de twee elkaar niet kunnen uitstaan. De spanning was te snijden en de gemoederen liepen hoog op. Dat we een klappenfestijn mogen verwachten, is een understatement.

Wil je de kamp volgen? Via UFC.tv kan je streamen waar het GLORY: REDEMPTION event door pay-per-view wordt aangeboden. Deze pass kost je €24,99 en bevat 4 kampen, waaronder de headliner Rico vs Jamal. Geef toe, geen geld om 2 kanjers mekaar te zien afmaken.

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Open​ ​brief​ ​aan​ ​de​ ​Fem-Nazi’s, oftewel de man-hatende-open-brief-schrijfsters wereldwijd

Beste man-hatende-open-brief-schrijfsters wereldwijd. Laat me starten met te zeggen dat ik van jullie hou, ...

Gastblogger Mister C. jaagt op spoken!

Afgelopen week brachten we het verhaal achter Mister C., een man met ballen die ...

Hosting door Fraai