Daar zijn ze weer: de sokken met eindejaar!

Omdat we toch volop in de periode van eindejaarsgeschenken zitten en sokken met stip op één staan in de categorie cheap ass cadeaus,willen we jullie op zijn minst een tof merk meegeven: CHEAQUE.

Nu hebben deze rekels wel maar dan sokken, maar laat het ons hier voorlopig maar even bij houden. Jong en oud, iedereen vindt hier ongetwijfeld zijn ding in de cleane collectie met een twist. Prints met een attitude, waarmee je gegarandeerd in the picture loopt. Tenminste als je je schoenen uittrekt natuurlijk.

Single garantie

Wat deze sokken dan zo bijzonder maakt? De 3 jaar ‘single garantie’. Indien je één sok kwijt bent of kapot is kan er een single sok worden geclaimd, waardoor het paar weer compleet is. Best wel fijn, want wij hebben heel wat ‘weessokjes’ waar we geen blijf mee weten.

Een paartje sokken heb je al voor 7,50 euro en er zijn leuke giftboxen als je geliefde toch net iets meer waard is. Doe ons de turquoise exemplaren maar!

Instagram – Facebook

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

lotus-party

Whatmatters on the road: Lotus, exclusive poolparty

Project X, hoewel niet officieel, was de start van een volledige nieuwe wind die ...

Whatmatters Travel Tip: Vakantievilla in Mexico

‘Ik ben naar Mexico gekomen, het land van liefde en de zon, t’was in ...

CESAR: vegetarisch genieten & interieurshoppen in één

Zaken komen, zaken gaan en zelfs Elvis is niet blijven bestaan, maar dat CESAR ...

Hosting door Fraai