Robbertje vechten met Kendall Jenner

We gaan er niet veel woorden aan vuil maken vandaag! Het was gisteren 4 december en dat wil zeggen dat wij alvast het vierde deurtje van onze adventskalender van Love Magazine mochten openen. En wie vonden wij achter het deurtje met waanzinnig hete beelden? Kendall Jenner, ondertussen als Victoria’s Secret model even bekend als haar halfzusje Kim Kardashian. 4 december…dat was best genieten jongens!

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Wordt Thalissa Tilemans Top Model 2018?

Wij bij Whatmatters bekennen, we zijn moeilijk op te voeden jongetjes. Niet dat we ...

Amber De Vos, topmodel in wording!

Aangesproken worden op straat door de referentie als het gaat om het scouten van ...

Kanji Sasoriza: speels, stout en aan onze tafel!

Was het de nogal unieke naam of waren het toch de expliciete foto’s die ...

Hosting door Fraai