Je eigen flesje drank bij Luxury For Men

Yep, de pakjesperiode komt er weer aan. En of we dat fijn vinden! Waar je ons altijd een plezier mee kan doen? Met drank natuurlijk! Wil je iemand een plezier doen met een persoonlijke boodschap op een fles drank? Eén adres: Luxury for Men. Met Message on a bottle is het perfect mogelijk!

Het ideale geschenk

Momenteel lukt het al met een flesje premium gin en 4 verschillende etiketten die je kan personaliseren. Wij gaan alvast voor het Whatmatters flesje. Het perfecte geschenk om je beste vriend te verrassen. Geef toe die is toch wel 39,95 euro waard, nee?

Het gaat hier uiteraard om een premium gin, gebrouwen in een geheime koperen ketel ergens in het Vlaamse land. Ze houden wel van wat mysterie bij Luxury for Men. Reken op een zoete en pittige smaak, zodat je zeker en vast zal genieten.

Nog geen idee wat je cadeau moet geven? Je kan stoppen met je hoofd te breken!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Dit zijn de 15 rijkste miljardairs ter wereld

Nope, wij hebben het lijstje jammer genoeg niet gehaald. In 2018 doen we weer ...

Verse koffie om mee te starten

Koffie om de dag door te komen Zonder koffie, geen Whatmatters, zo simpel is ...

De winnaars van de World Travel Awards

Recent werden de World Travel Awards weer uitgereikt op de Malediven. Deze Oscars van ...

Hosting door Fraai