Meer matches op Tinder? Zet dit in je bio!

Let op, het lezen van Men’s Health kan ernstige breinschade veroorzaken. Geen angst, wij doen dat voor jou, dus je loopt geen enkel risico. Soit ben jij een kneusje op Tinder, scoor je amper een match en ben je nog nooit gaan daten: dan redden wij je.

Jij bent gek van guacamole

Onlinedatingservice Zoosk lanceerde recent een onderzoek, waarvoor meer dan 3,7 miljoen profielen werden geanalyseerd (wie doet dit?!) en ontdekte dat je beter scoort als je iets over eten in je bio zet. Meer nog, een berichtje over guacamole verhoogde de kans op en privébericht met maar liefst 144%. No shit Sherlock!

Geen fan van dit goedje? Geen probleem zelfs aardappelen of chocolade verhogen de slaagkansen significant. Ook salade bleek goed te scoren. Let wel: niet alle voeding scoort, zo keldert bijvoorbeeld gefrituurde kip je kansen met 15%.

Eten is natuurlijk een relatief veilig onderwerp om een gesprekje over te beginnen en daar kan een stuk van de verklaring zitten. Gezonde voeding of zoete zondes trekken overduidelijk aan. Zet er dan wel bij dat je ook geregeld sport, zeg dat de kenners van Whatmatters het gezegd hebben!

Bron: Men’s Health

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

3 keer klikken en vogelen ?!?

WAAR is de tijd dat je je moed moest verzamelen, met lood in de ...

Verantwoord smeren met Sanctum

Als we een merk krijgen voorgesteld, zijn we meestal erg kritisch. Zeker met schoonheidsproducten ...

7 tekenen dat je relatie op is

Is je relatie naar de knoppen, maar besef je het zelf nog niet? Dan ...

Hosting door Fraai