Frangipani, het ideale ‘goed weer’ hemd

Met een naam als Frangipani kun je niet floppen of rommel op de markt brengen, toch? Frangipani heeft in elk geval kleurrijke kantoenen hemden in de collectie die een plezier zijn om dragen. Al moeten we toegeven dat ze beter tot hun recht komen op een zonovergoten dag, dan met dit miezerige winterweer.

Het ideale ‘goed weer’ hemd

Hoewel je het woord misschien meteen associeert met Italiaanse flair, is het een Londens label. Clem en Benny Willot trokken in 2009 op wereldreis, deden inspiratie op in Azië en Zuid-Amerika en besloten dit te verwerken in een collectie hemden. Logisch dus dat deze hemden je het best staan met een zongebruind kleurtje en een cocktail in de hand. Het zit er in ons landje niet direct aan te komen, maar wie weet heb je nog wel een reisje op de agenda staan?

De betrachting van het label is in elk geval unieke shirts op de markt te brengen, die als gegoten zitten en die je altijd kan dragen. Wij plannen er alvast één van de komende vakanties de show mee te gaan stelen, wij vinden de motiefjes alvast op onze maat.

In Ibiza gaan ze als zoete broodjes over de toonbank, maar je kan ze natuurlijk ook online bestellen. Een zomers hemdje komt op 75 pond en koop je er gelijk drie, dan krijg je het vierde hemd gratis. Hoe lang ga je op vakantie?

FacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Shana Jans & Mister Bean, een bizar koppel

Dames met een schoenenverslaving zo kennen we er wel meer. Wij beginnen alvast de ...

3 labels om in de gaten te houden

Labels, door het bos de bomen nog zien is niet evident. Gelukkig is er ...

Hosting door Fraai