Online daten als een gentleman

Links of rechts swipen kan je vast wel, daar hoeven we ongetwijfeld je handje niet bij vast te houden. Maar gedraag je je online ook als een gentleman. Ok, paarden en zwaarden mogen er dan misschien niet meer aan te pas komen in deze tijden, maar ook tijdens het online daten gedraag je je als een heer. Geen idee hoe je dat doet? Wij geven je alvast enkele handvaten mee!

Je legt de lat hoog

Nee, je zal niet onder de lat duiken om in bed te duiken. Ook online leg je je standaarden hoog. Je gaat voor IPA Craft beer en de Champions League. Je settelt nooit of never voor Heineken en de voormalige Intertoto. Logischerwijs geef je dan ook de voorkeur aan andere apps dan Tinder, waar er weinig verfijning aan te pas komt. Uiteraard ga je op zoek naar een partij die je zowel intellectueel als professioneel kan triggeren.

Je hebt respect

Je gaat geen naaktfoto’s in je vriendengroep sharen of de conversaties aan iedereen voorleggen. Een gentleman is beleefd en respectvol en gebruikt bij voorkeur volzinnen. Een echte gentleman reageert en verdwijnt niet plotseling van de aardbodem.

Je geeft aandacht

Ben je op date, dan blijft de smartphone in de broekzak. Hij stelt uiteraard voor de rekening te betalen, maar heeft er ook geen probleem mee als ze zelf de helft wil leggen. Op het einde van de avond gedraagt de gentleman zich als een heer en dringt hij zich niet op. #metoo momentjes voorkomen weet je wel.

Je bent open-minded

Een gentleman staat open voor nieuwe dingen en kijkt door het uiterlijk heen. Andere profielen, andere werelden, nieuwe indrukken en je leert bij.

Waarom je dit doet?

Wel, uit onderzoek blijkt dat:

  • Open-minded kerels scoren beter en meer
  • Beleefdheidswoorden slagen aan. Je krijgt maar liefst 2 keer meer respons als je vriendelijk en beleefd bent
  • Mannen die open met zinnen als ‘Hallo hete stoot’ krijgen 5% minder reacties dan degenen die beleefd openen.

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Heren opgelet! Zo vermijd jij een #metoo !

Mannen waar ook ter wereld, we worden geviseerd. Terecht of onterecht? Dat laten we ...

Daarom zit jij met je handen in je broek

Ben jij ook zo een mand die soms ongegeneerd zijn hand in zijn broek ...

Fotograaf legt vrouwen vast voor, tijdens en na het klaarkomen…

Nog nooit een vrouw doen klaarkomen? Sterkte! Misschien heb je zelfs nog nooit een ...

Hosting door Fraai