Met de Manta5 Hydrofoiler zweef je over het water!

Marco Borsato en Jezus liepen al over het water, maar tegenwoordig is het voor iedereen haalbaar om over het water te lopen! Met de Hydrofoil waterfiets, een uitvinding uit Nieuw-Zeeland, zweef je boven het water, terwijl je je de pleuris trapt. Waterfietsen zal nooit meer hetzelfde zijn.

Zweven over het water

Met de Manta5 Hydrofoil wordt waterfietsen alvast een stuk spectaculairder. Een propeller zorgt voor de aandrijving en de hydrofoil-techniek, waardoor je door de druk onderwater omhoog wordt geduwd, laat je zweven. Snelheid maken is de boodschap.

De hydrofoiler XE-1 is voorzien van een 400-w motor, maar net zo goed kan je er rustig mee over de grachten en meren fietsen. Doordat de fiets gemaakt is uit carbon, neem je deze makkelijk mee. Snelheden tot 20 km/uur zijn mogelijk en in december zou de Manta5 op de markt moeten komen.

Een hometrainer voor op het water

Qua design lijkt het toestel nog het meest op een hometrainer, maar dan wel een hele speciale. Mocht je er af vallen, dan kan je gewoon weer terug beginnen fietsen en zo kom je vanzelf weer boven water.

Zie je het zitten? Hier kan je je pre-order plaatsen. De prijs is nog een mysterie, maar zo ben je al wel zeker van je fietsje.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Heerlijk vintage die SEED TURNTABLE

Hou je van vintage? Snak je naar de tijd dat een platenspeler nog het ...

JEEP Skelter: helemaal voor boys!

Waar wij als kind vroeger achter een bal dartelden, kattenkwaad uithaalden of erger, zit ...

Is de OnePlus de iPhone killer?

We vielen stijl achterover bij het horen van de prijs van de allernieuwste iPhone ...

Hosting door Fraai