Triumph pakt uit met een mountainbike!

Triumph ken je waarschijnlijk wel van de motors, maar sinds kort brengen ze ook fietsen op de markt. Met de Triumph XCX lanceren ze een moutainbike in een gelimiteerde oplage van 500 stuks. Snel zijn is dus de boodschap.

Zwart en zilver vormen de boventoon bij dit pronkstukje. Een rockshox voorvork zorgt ervoor dat je ook de diepste putten bedwingt, terwijl de versnelling van Shimano voor de nodige zekerheid zorgen, dat je ook effectief ter plaatse geraakt.

Vanaf januari komen er enkele exemplaren naar Europa, maar veel zullen het er niet zijn. Je kan ze vinden bij de Triumph dealers, waar je er eentje mee naar huis neemt voor 950 euro. Zo kan je eens afwisselen tussen de fiets en de motor. Net zoals op de motoren krijg je ook op de fiets 2 jaar garantie.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Drummen zonder drumstel!

Ook soms ‘last’ van muziek in je hoofd? Bij ons gewone stervelingen kan dat ...

Boystoys: Niceballs, een wel heel bijzondere stressbal

Speel je stiekem graag met ballen? Dat is geen schande, wat Whatmatters betreft moet ...

Stijlvol en betaalbaar: Crownarch watches!

Eerlijk, wij zijn de tel kwijt als het op horlogemerken aankomt, maar het zijn ...

Hosting door Fraai