Ga eens naakt met een karper! (nsfw)

Nee, wij hebben niets met karpers. Ok, ik geef het toe, ik heb er vroeger weleens een paar gevangen, maar dat was voor de tijd dat iedereen selfies nam, dus bewijzen, nee die heb ik niet. De dames in de EROTIC CARP CALENDAR daarentegen…

Vang eens een karper

Wie bedenkt het, een kalender vol blote borsten en daar dan een fikse karper bij. Die vissers, een speciaal soort toch. Wij kijken voor de dames, moest jij vooral geïnteresseerd zijn in de karpers dan raden we je toch een doktersbezoek aan. Maar ach, zolang je niemand kwaad doet…

 

Deze kalender werd gemaakt door Henrik Pöhler voor Carponizer, een Duitse online retailer met allerhande materiaal voor het vangen van karpers. Met deze kalender wil hij 2 interessevelden van echte mannen samenbrengen: vissen en babes. Misschien moeten wij er ook maar een aparte rubriek aan wijden dan?

Het shoot van deze kalender duurde blijkbaar tussen de 6 en 8 weken, de vissen moesten natuurlijk eerst gevangen worden… Bestellen is uiteraard mogelijk en kan HIER. Voor 18,95 dollar zie je twaalf maanden lang op vissen en blote vrouwen!

Voor de twijfelaars…hier heb je alvast de dames uit de kalender van afgelopen jaar!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Casey James is een welgekomen opwarmertje

Terwijl de kerstkalkoen stilaan verteerd is, onze lever tussen Kerst en Nieuwjaar even een ...

Brit Manuela, de ster op het strand van Santa Monica!

Wie Santa Monica Beach zegt, denkt aan het warme Californië, hete stranden en in verhouding ...

Belgische trots Nafi Thiam gezicht in gloednieuwe campagne Nike

Moeten we jullie Nafissatou Thiam nog voorstellen? Onze Olympische en Wereldkampioene Zevenkamp is onze ...

Hosting door Fraai