Zwoele Braziliaanse ritme's met Jessika Dias

Samba, strand, Rio de Janeiro, … soit er zijn slechter plaatsen om je heimat te hebben. Waarom Jessika dan in godsnaam bij ons terecht kwam? Geen idee, van verstomming vergeten te vragen, maar rouwig zijn we er niet om. Deze Braziliaanse schone danst door het leven, timmert stevig aan de weg als model en gaat het maken in zaken. We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk wisten we haar te vangen in een kooitje en wat vragen te stellen. Veel tijd had ze niet, maar gelukkig toch net genoeg om ons mee te geven dat ze nog single is. Mogen we dat zonde vinden?!

We weten dat je weinig tijd hebt Jessika, dus hopla, geef ons snel door wie je bent?

Ik ben Jessika Dias, Braziliaanse en nu al 12 jaar wonend in Antwerpen.

Mooi en wat doe je zo dagdagelijks?

Ik werk als airhostess en daarnaast ben ik freelance model. Recent ben ik ook met een fashion blog begonnen.

Tegenwoordig lijkt iedereen wel airhostess te zijn en te bloggen! Daar kunnen wij nooit van winnen… Soit, hoe ben je begonnen als model?

Ik ben altijd verliefd geweest op fotografie. In 2005 heb ik mijn eerste fotoshoot gedaan en vond het super leuk, sindsdien ben ik niet meer gestopt. En mijn blog is een manier waarmee ik mijn levenstijl, trends,styling, enz. met anderen kan delen.

En tegenwoordig wil ook iedereen delen, zo mooooooi 🙂 En waarme maak je het verschil Jessika?

Ik ben iemand vol met liefde en positieve gedachten. Ik probeer van elke gegeven dag te genieten en ben heel dankbaar voor alles wat ik vandaag heb en kan doen.
 

Kijk, dat vinden wij nu eens een mooie ingesteldheid. Heb je dan ook een quote waar we vanachterover vallen?

Een dankbaar hart is een gelukkig hart!

Bam, we liggen om! Mooi! Waarom moeten onze mannelijke lezers en de stiekeme vrouwen je volgen op de social media?

Wie interesse heeft in reizen, fashion en modellenwerk met relevante tips erbij mag mij zeker volgen.

Dat kunnen we alleen maar beamen, de mooie foto’s en Jessika krijg je er gratis en voor niets bij. Heeft één of andere geluksvolgel je al in zijn kooitje weten te vangen?

Ik heb momenteel geen vriend. Voor mij is een goed karakter essentieel! En dan volgt de rest zoals ; vrolijk zijn, ambitie hebben om te groeien in het leven, trouw zijn, er verzorgd uitzien en natuurlijk een gentleman zijn!

Kijk dat is weer een wenslijstje om u tegen te zeggen. MAAR, we hebben al iemand in gedachten! We zullen hem straks je nummer geven! Nog andere tips?

Durven om je interesse te laten zien! Mannen kunnen zeker een eerste slecht indruk veranderen door een goede babbel.  😉

Ok, we noteren, ook al ben je lelijk, als je kan lullen maak je misschien toch nog kans! En waar ben je des nachts te spotten?

Ik ga dansen wanneer ik maar kan, overal in Europa en erbuiten ! Ik ben verzot op de Italiaanse gastronomie en ik ga graag naar rodizio eethuizen waar ook ambiance is. Ik ga heel graag naar plaatsen waar ik nog nooit ben geweest, voor mij is ontdekking veel leuker dan herhaling!

Bon, concreet weten we het dus nog niet, maar daar moet de prijsvogel dan maar achter komen. Als laatste Jessika nog een brandende ambitie die je wil waarmaken?

Mijn ambitie is om mijn familie te eren en om te groeien als een succesvolle zakenvrouw en een rolmodel te zijn.

Er zijn te weinig succesvolle zakenvrouwen dus we helpen het je hopen! Veel succes nog! Voor de heren en dames die mee willen genieten van dit succes? Begin al eens met Jessika op Instagram en Facebook te volgen! De durvers vragen haar natuurlijk gewoon mee uit of ga eens dansen samen!

Credits: Andy Immens, Bert Bloemen, Kurt Van de Velde, Sakin Ozturk, Stefan Alen, Kenneth Vanmaele

You May Also Like

Thé Dansant met knapperd Demi Willemsen

Thé Dansant…neen, we zijn niet afgesproken op een schrale studentenfuif! TD betekent ook een danspartij ...

Zusjes Mink zijn een sterling voor het oog!

Een dubbele knipoog is op zijn plaats… Of wij het jammer vinden dat de ...

Sharon Grobben, binnenkort ‘Big’ in New York!

De trouwe fans zullen zich haar ongetwijfeld herinneren: het curvy model Sharon Grobben. Omdat ...

Hosting door Fraai