Zo kun je geld verdienen met gokken

Bij Whatmatters zijn we geen gokkers, wij weten het meestal gewoon. Wij besteden onze roebels liever aan zekerder dingen. Maar misschien waag jij wel geregeld een gokje, maar voorlopig zonder al te veel succes? Met deze 3 tips gaat je succesratio alvast met een ruk de hoogte in. Probeer ze maar eens uit en geef ons een deeltje van de winst. De Whatmatters redactie dankt je!

Zet in op twee winnaars

Verschillende goksites hebben verschillende quoteringen. Kies voor een sport waar er altijd een winnaar is. Het kan lucratief zijn om op 2 sites op een ander team in te zetten. We leggen het even uit met een voorbeeld:
De Antwerp Giant spelen tegen de Leuven Bears. Bij site A is de quotering voor winst van de Antwerp Giants 2,2 en voor de Bears 1,8, terwijl bij site B de quotering voor de Giants 1,9 is en de Bears 2,1. Door bijvoorbeeld bij site A €1.000 in te zetten op de Giants en site B €1.000 in te zetten op de Bears, verlies je €1.000, maar je pakt ook winst. Als de Giants winnen, krijgt u €2.200 en bij de Bears €2,100. U pakt dus sowieso in totaal €100 winst en als het meezit €200.

Grijp de bonus en stop

Quasi elke goksite geeft je een startbonus. Vanaf een bepaald moment kan je deze opnemen. Pak het geld en begin op een andere site gewoon weer opnieuw.

Gok

Gokken is geen wetenschap en ook al denk je dat je het kan, we raden het je toch af. Een gokbusiness beginnen is helemaal uitgesloten. Niet alleen is het pure maffia, je moet ook een heleboel waarborgen storten en dan nog is het niet zeker dat je aan een vergunning geraakt.
Bron: Quote

You May Also Like

Daarom gaan wij voor een stoppelbaard!

Spaar jij al jaren voor een paar snorharen op je snoet? Groeit er precies ...

Whatmatters On Tour: Ground Zero Barbershop

Omdat wij als echte mannen naar de barbier gaan… Wie gaat er als man ...

Relaxen in luxe op de Malediven

We kunnen er waarschijnlijk nog lang op wachten, maar als we ze krijgen, dan ...

Hosting door Fraai