Zo herken je neptieten!

Waarom Jens de babe-specialist is bij Whatmatters? Omdat hij wel een echte van een neptiet kan onderscheiden en ik daar meestal glansrijk in faal. Ok, er zijn ook nog wel andere redenen, maar onderschat alvast deze niet.

Zo herken je valse borsten

Soit, voor andere absolute amateurs zoals mij heeft Jens – ok we geven het toe hij heeft gespiekt bij Mens Health – een checklist opgesteld. Vanaf nu herken je plastische tetjes vanop een kilometer. Geniet ervan!

Ze staan wel heel dicht bij elkaar

De normale afstand bedraagt ongeveer 5 centimeter. Is het merkelijk minder, dan kan je er bijna zeker van zijn dat het neppers zijn. Natuurlijk haal je geen meetlat boven, dat is een beetje debiel, maar wie weet kan je met je stormram, … Soit, je snapt het wel.
will-large-implants-hurt-my-back

Ze zitten wel heel hoog

Normalerwijze vind je de borsten ergens ter hoogte van de oksel. Zitten ze een stuk hoger, dan kan je er vergif op innemen dat ze nep zijn. Let wel laat je niet om de tuin leiden door push-up bh’s, die hebben namelijk hetzelfde effect. De enige manier om echt zekerheid te verkrijgen is naakt.

Ze lijken op meloenen

Implantaten liggen er vaak overduidelijk op. Lijken het meloenen, dan zijn er waarschijnlijk siliconen aan te pas gekomen. Oogt het onnatuurlijk, dan is het dat waarschijnlijk ook. Of je dat erg vindt, dat is jouw keuze.
fake-boobs

Ze lijkt wel gebeten door een haai

Littekens? Siliconen! Ofwel zitten ze rond de navel, rond de oksel, in de plooi aan de onderkant van haar borsten of rond de tepels. Zie je daar littekens dan is er meestal gesneden en gevuld. Let wel: een litteken aan de navel kan ook betekenen dat ze een stuk blinde darm mist. Dus niet te vroeg je conclusies trekken en begrip tonen.

Ze klotsen

Ok, je hebt een supersonisch gehoor nodig om het op te merken, maar neptieten op basis van zoutoplossingen klotsen soms. Wederom kijk uit!  Het kan ook zijn dat ze net 2 flessen rosé achterover heeft gegooid en dat het haar maag is.
Lukt het ondanks al deze aanwijzingen nog niet, dan is knijpen de enige oplossing. Wij staan alvast niet in voor de ongelukken en de kosten. Succes!
 

You May Also Like

Naakt slapen is gezonder en je vogelt meer…

We mogen hopen dat jij naakt slaapt! Niet dat we kicken op naakte venten, ...

Hier fantaseren vrouwen over tijdens het masturberen!

Pssssst, je hoeft geen blozende kaken te krijgen, niet alleen jij doet het, ook ...

Stijlvol de gym in!

Een held: Dat ben je! De beslissing is genomen, je duikt de gym in. ...

Hosting door Fraai